Real food according to me

Många frågar mig varför jag äter som jag gör och om jag inte vill äta "riktig mat". Det här åt jag för några dagar sedan...
 
 
Tonfisk och championer stekta i kokosolja och citronjuice, kokta ekologiska grönsaker, spenat, tomater, keso och lite kallpressad ekologisk linfröolja på det.
 
Det här är nyttigt, exakt det min kropp behöver efter träning och framför allt väldigt gott. Jag väljer detta framför pizza, micromat, vita kolhydrater och gratänger alla dagar i veckan. Detta är riktig mat enligt mig. Hoppas de som undrat förstår hur jag tänker.
#1 - - Daniella Chanelle:

Det där ÄR ju riktig mat. Jag räknar inte halvfabrikat

#2 - - Daniella Chanelle:

Det där ÄR ju riktig mat. Jag räknar inte halvfabrikat typ pizza, micromat osv som mat...

Svar: Nej samma här haha, men verkar vara förvånansvärt många som gör det.
originalet.blogg.se

#3 - - Emmyibear:

Haha, om inte det där är riktig mat blir jag mörkrädd :P Lax med grönsaker är det bästa jag vet!

#4 - - C.:

Hej finaste Anja!

Jag har nyligen blivit lämnad av min pojkvän efter 3 år tillsammans. Vi bodde ihop och har för ett par månader sedan även köpt en katt tillsammans. Nu har hela mitt liv rasat samman, och allt jag gör är att gråta, ha hjärtklappning, panik, andnöd, gråta igen osv osv. Jag är sjukskriven från jobbet veckan ut, och på lördag har det gått två veckor sedan det hände. Allt jag vill är att ha tillbaka honom, och trots att jag vet att det inte går eller kommer bli så så hoppas jag. Hur gör man för att gå vidare, för att få tillbaka livslusten och för att inte vilja lägga sig ner och dö?


Ta hand om dig!
Kram C

Svar: Det har ju bara gått 2 veckor, det är ingenting. Du får vara ledsen och helt förstörd, du behöver inte stressa efter att må bra igen. Tiden läker verkligen alla sår och jag lovar dig att det kommer gå över. Det finns inga genvägar eller enkla råd, men när det är över lovar jag att du kommer ha lärt dig nya saker om dig själv och vara starkare än någonsin. Tro mig, I've been there. KRAM
originalet.blogg.se

#5 - - Anonym:

ser supergott ut! det där är defintitivt riktig mat men jag älskar t.ex. goda pastarätter, lagar man då en bra god maträtt så är det verkligen inte halvfabrikat bara för att det är kolhydrater, det är synd att så många är rädda för kolhydrater nuförtiden. ...

Svar: Ja och även om man äter bra för det mesta men halvfabrikat och kolhydrater IBLAND så är det ju ingen som dör, haha.
originalet.blogg.se

#6 - - Isabella:

MUMS gott och frächt!

#7 - - Hanna:

Ser riktigt gott ut! Är bara lite nyfiken, äter di. Pojkvän också samma mat eller lagar nu var för sig? :)

Svar: Vi hinner typ aldrig ses på vardagarna så vi lagar var för sig, men på söndagar brukar vi laga mat tillsammans och då blir det ofta kött, potatis och sallad! Eller tacos, mums :)
originalet.blogg.se

#8 - - <3:

Hej anja! Jag har bara en fråga och torrborstningen du kör med..Kan man använda en oanvänd tandborste och "borsta" kroppen med istället? (Haha) Om inte, var kan jag hitta en sån där borste som du kör med? På apoteket? Kram!

Svar: Haha oj nej, det tar nog väldigt lång tid! Köp en vanlig från Åhléns eller Body Shop. Hittar du ingen borste funkar det bra med vanlig handske också. Kram!
originalet.blogg.se

#9 - - Jannika:

Ååh va gott :) precis sån mat som jag brukar äta, äter inte kött eller kyckling. Så intressant hur negativt folk alltid reagerar på vad man äter då man hellre väljer det där framför en pizza.

Svar: Haha nej, förstår inte heller det... Så blir folk typ arga och undrar hur jag orkar äta så nyttigt hela tiden och aldrig ordentlig mat, man ba... eh. Haha!
originalet.blogg.se

#10 - - Tove:

Det där ser verkligen ut som MAT (riktig) i min smak. Supergott, och nyttigt. Jag tycker en del husmanskosträtter är ritkigt jäkla goda, speciellt efter en kall vinterdag när man varit igång... Men inget slår lax. Seriöst.

Svar: Det är inte lax jööö.
originalet.blogg.se

#11 - - angelica:

åh vad gott, håller med om att det där verkligen är riktig mat!

#12 - - kaffehörnan:

Vad underbart gott de är

#13 - - Matilda:

Gud vad gott det ser ut!! Allt förutom broccolin

#14 - - M:

Det ser riktigt gott ut :)

#15 - - Emelie Petersson:

Detta är riktigt god mat :-) Väldigt lik den mat som jag äter varje dag och som jag mår väldigt bra av :-)

#16 - - TOVA:

ser gott ut!

#17 - - Carolina - Stall Assla :

Åh vad gott!

#18 - - Susanna Maria J:

Ser otroligt gott och fräscht ut :)

#19 - - Amanda♥:

Men åh så gott det ser ut! :D

#20 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Mums!