Hälsa hälsa, moringa, superfood

Allt du vill veta om moringa

Ja, vad är då moringa? Det kommer från ett riktigt mirakelträd som växer fritt i Indien. Nästan allting på moringa-trädet går att äta och det innehåller...

25 × mer järn än spenat
17 × mer kalcium än mjölk
15 × mer kalium än banan
10 × mer A-vitamin än morot
9 × mer protein än yoghurt
 
Moringa innehåller även över 90 vitaminer, mineraler, klorofyll, järn, zink och antioxidanter, balanserar kroppen och är väldigtutrensande. Det fungerar även antiinflammatoriskt, är bra för matsmältningen, ger energi, sägs vara anti aging, bra för immunförsvaret och blodcirkulationen. Låter bra eller hur? Jag drack min första moringa-shake i morse som jag blandade med vatten och vilken energi jag fick! Kunde träna på tom mage vilket nästan aldrig händer annars. Här kan du läsa mer om smartmixen. De är fulla med proteiner och har 18 st aminosyror från Moringaträdets samtliga växtdelar.
 
 
Jag tror definitivt att moringa är en av de nya superfoodsen att hålla koll på, särskilt med tanke på att det är helt naturligt och så energirikt.
 
https://cdn2.cdnme.se/608319/7-3/sized-smartmix_0_5228c5dc9606ee52b143ef75.jpg
#1 - - jessica:

Kan man bara beställa eller finns det att köpa nån annanstans? :)

Svar: Här kan man köpa: http://elan.myzija.com/
originalet.blogg.se

#2 - - Elizabeth Anzén:

Såhär många mineraler och vitaminer finns det inte i någon grönsak eller frukt därute.

Så detta är en riktig vitaminkälla! Och väldans perfekt nu till hösten och Novembermörkret om man vill försöka hålla igång energin, träningen, fortfarande nå sina mål utan att lägga allt detta på hyllan.

#3 - - jennie pluggar i los angeles:

låter hur bra som helst!

#4 - - Kajsa Johansson:

Det låter himla bra!