Dagens skvaller

Khloe hatar att bli jämförd med sina systrar
Även om alla tre kallar sig Kardashian så kom det ju ut att den yngsta systern Khloe har en annan pappa än sina äldre systrar Kim och Kourtney. Hon berättar nu själv att hon är trött på att bli konstant jämförd med sina systrar eftersom hon är mycket längre, blekare och har ljusare hår.
 
Demi missade sin egen dotters examen
Demi Moore har haft ett tufft år och kämpat med drogmissbruk och ätstörningar. Så det kanske förklarar varför hon inte var på sin dotter Scouts examen. Ett annat rykte säger dock att Demi är ledsen över att döttrarna fortfarande håller kontakten med Ashton Kutcher trots att han var otrogen mot henne.
 
Dagens naw
Stolta pappan David Beckham med sin dotter Harper blev fångade av kameran när de såg en sportmatch tillsammans. 1, 2, 3, naaaaw.
 
Amanda Bynes attackerar Rihanna på Twitter
Oh my god, dramat kring Amanda Bynes upphör aldrig. Nu har hon gått till attack mot före detta vännen Rihanna på Twitter och säger att anledningen till att Chris slog Rihanna var för att hon inte var tillräckligt vacker... “@rihanna unlike ur fugly faced self I don’t do drugs! U need the intervention dog! I met ur ugly face in person! U aren’t pretty u know it!”, taget direkt från Amandas Twitter. Detta börjar bli pinsamt.

#TGIF

tequilasaltandlemonplease:

expensive-tastess:

xx

💗
 
GODMORGON!!!!!!
 
Jag är på ett skitbra humör idag!
 
Det är sol
Jag får jobba extra idag, ja jag älskar mitt jobb
 Ikväll ska jag äta massa god fisk, kräftor, räkor, ska in i lyxigaste matkoman ever
 
Jag känner på mig att detta kommer bli en toppenbra dag! Om ni inte är övertygade än så sätt bara på denna låten, it'll get you in the mood.
 
 

The Great Gatsby

 
Behöver jag ens säga att jag älskade The Great Gatsby. Har taggat i över ett år när jag hörde att den skulle filmatiseras. När jag hörde att Leonardo skulle spela Gatsby dog jag nästan. Och ja, den var över all förväntan.
 
Sjukligt snygg film, en fullkomlig fröjd för både ögon och öron. Älskade festerna, karaktärerna, storyn, älskade allt med den. Alla måste se den så fort alla kan. 10/10.

I love the way you love me

Jag har det senaste försökt att vara en bättre flickvän till min helt underbara pojkvän. Tro mig, det ligger inte i min natur att vara sådär osjälvisk och go, jag är snarare den som är egoistisk. Men jag är ärlig och villig att förbättras åtminstone. Thats why som jag bjöd P på bio ikväll, bara något mysigt en onsdagskväll. Givetvis blir det The Great Gatsby.
 
 
HAHAHAHA. Två bilder från Thailand där vi bytte solbrillor och skulle försöka posa som varandra... Dock ser båda bara efterblivna ut. Gött brun man var också.

Delivery-times

 
Igår fick jag äntligen mitt paket från Celsius! Det innehöll ett skitsnyggt linne och träningsbyxor, från Freddy, som för övrigt har sjukt fina och prisvärda träningskläder.
 
Anyhow, har ju skrivit om Celsius förut och antar att många av er redan har prövat det men tänkte nämna det ändå. Celsius är en dryck som innehåller vitaminer, grönt te, ingefära, guarana och koffein. Den här kombinationen höjer kroppens ämnesomsättning och ger en ordentlig kick innan träningen. Celsius är en av Sveriges mest sålda drycker och har både vunnits massor av utmärkelser och har vetenskapliga studier som stödjer att det är en bra och naturlig dryck. Sedan är den såklart sockerfri och kolhydratsfri.
 
 
Här är smakerna, jag har prövat alla och alla är såååå goda. Favoriterna är nog citron/lime som är kolsyrad och persika/mango som smakar som iste, mmmm...
 
Celsius finns lite överallt nu, välsorterade mataffärer, gym, hälsokost. Tror nog det är billigast på Bodystore om man köper ett lock!

Gör din egen anticellulit-skrubb!

Såhär inför bikinisäsongen är det alltid aktuellt med skrubbar och cellulitförminskande produkter! En av de vanligaste ingredienserna i alla anticellulit-produkter är kaffe. Koffeinet är tonande för huden och stimulerar blodcirkulationen och är avgiftande.
 
Allt du egentligen behöver är detta - kaffesump och lite olivolja, mixa ihop och skrubba huden med det. Jag lovar att man blir grymt len efteråt. Skippa oljan om du vill använda i ansiktet också.
Visa fler inlägg