The typical drunk bitch

Hahaha, alltså fattar ni hur mycket jag garvade när jag skrev detta inlägget? Det är så komiskt att man alltid har sina grejer för sig på fyllan, oavsett ålder eller personlighet. Något som är typiskt mig är alltid att jag 1, blir en adrenalinjunkie och vill göra helt sjuka saker 2, vill ta på mina kompisars bröst.
 
 
Det här är klassiskt jag och E på toaletten. Fascinerar inte lika mycket i vanliga fall men i onyktert tillstånd är bröst det roligaste som existerar. Har ni någon sjuk grej ni inte gör nyktert men alltid gör på fyllan?
#1 - - Erika:

Som jag skratta när jag såg detta inlägget. Var ute på en tjejdag och tjejkväll i lördags. 6st tjejer varav en nyligen gjort tuttar, Alla stod och klämde och fråga tusen frågor ;-) Klockrent med gelehallon i

Svar: Hahaha oh my, alla mina tjejkompisar har ju naturliga bröst. Hade ett par sillisar varit inblandade hade jag ju aldrig kunnat sluta, haha.
originalet.blogg.se

#2 - - Jannika:

hahah så roligt.. :D jag brukar försöka lyfta upp mina vänner??? haha så skadad.. :D

Svar: Hahahah, dör!
originalet.blogg.se

#3 - - Fancy:

Jag blir alltid galet mammig! Om vi är några stycken som ska dra från ett ställe till ett annat (t.ex från förfesten till festen) måste jag alltid ha koll på alla, så att man inte tappar bort varandra liksom ;)

Svar: Haha ååh, den typen har jag festat med mycket!
originalet.blogg.se