Like/Dislike

Like/Köttfri måndag. Att äta kött vet vi ju alla påverkar miljön, bidrar med djurplågeri och är inte heller alltid så nyttigt. Men att helt bli vegetarian är ju lättare sagt än gjort. Därför är en köttfri måndag så shysst, alla kan gå en dag utan kött och även pröva lite nya recept på köpet. Rekomenderar alla att kolla den här videon som bara är 1 minut så fattar ni varför.
 
Dislike/I Sverige handlar inte semester riktigt om var du har varit eller hur du har haft det. Nej, det handlar om hur brun din underarm är jämfört med dina vänner. Det kanske bara är jag som inte har så bra pigment som inte förstår tävlingen för jag förlorar ju ändå alltid, men att direkt langa fram en underarm för att jämföra när man har varit utomlands och inte ens fråga hur man har haft det... Det är ett konstigt fenomen enligt mig.
 
Like/http://dani.metromode.se/ Dels är kvinnan den snyggaste i Sverige utan tvekan men sedan är hennes blogg så vansinnigt bra att jag helt seriöst inte vill gå in på andra bloggar mer. Der är liksom inte kul när man precis läst hennes.
 
Dislike/Folk som leker bad girl och tror dom är Rihanna, jag dör så skämmigt det är. Det är nog hela grejen med folk som klär sig enligt en viss musikgenre som de egentligen inte ens lyssnar på. Mode och musik har ju alltid gått hand i hand, rock, punk, hiphop, reggae... Så för mig blir det sjukt störigt med tjejer som går runt i Biggie-tröjor och "älskar riktig hiphop", typ Macklemore. Man ba...
 
#1 - - Diana:

Haha håller verkligen med på alla punkter :D vill dock påpeka att det inte alls är jobbigt att sluta äta kött helt och hållet. Trodde det också innan, men herregud vad mycket gott och fräscht jag äter nu! Sjukt varierat med grönsaker, bönor, linser, nötter osv osv. Tycker helt klart att maten smaker mer och bättre nu + att jag inte blir lika tungt mätt i magen som jag kunde bli förut. Mår så mycket bättre nu :) tips kan ju vara att fortsätta äta fisk och skaldjur men skippa köttet? Kan ju vara värt att pröva om du är nyfiken? Toppen att du uppmärksammar köttfri måndag hur som! Du är grym!

Svar: Jag hade nog tyckt att det var jobbigt, jag älskar skinka på mackan, bacon, kyckling och en saftig stek på sommaren, haha. Jobbigt men inte omöjligt :) Men måndagar funkar ju plättlätt, blir man ju lite tvingad till att pröva nya roliga recept också. Tack så jättemycket förresten :)
originalet.blogg.se

#2 - - Suzy:

Jag har försökt sluta med kött och det gick i tre veckor sen blev det för jobbigt haha =) tror människan ska äta kött men kanske mindre?

Svar: Haha kan tänka mig det. Ja absolut, vi äter ju helt klart för mycket kött nu och då är det importerat från halva jordklotet, blä.
originalet.blogg.se