Cosy

 
Supermysig och chill söndag igår.
 
Började på Ethel's, sjukt mysigt café i Linné där de serverade en ordentlig söndagsbrunch. Jag och P frossade i ägg och bacon, scones, våfflor, cappuccino och frukt. Sedan gick vi till Naturhistoriska museumet, haha, vidare mot stan och handlade böcker sedan hem mot pappsen där vi käkade nyfiskad makrill, potatis och spenatsås.
 
Fick hyfsat mycket gjort för att vara en bake-day men att avsluta med en film var ändå sjukt välbehövligt. Vi såg Hard candy, som skulle vara en skräck thriller. Vet inte om jag håller med i genren men skrämmande var den ju, man fick igång väldigt många moraliska tankar efteråt, så den rekomenderar jag.
#1 - - M:

Åh love you lite. Det är min favoritfilm typ!!

Svar: Haha, ja den va bra!
originalet.blogg.se

#2 - - Matilda:

Hej! först o främst, älskar din blogg! Följer den slaviskt!
tänkte höra om du har några tips på vad man borde besöka för ställen när man har en helg i götet? Jag och min pojkvän tänkte spendera kommande helg i götet och vi skulle uppskatta lite insider tips! kram Matilda

Svar: Åh tack så mycket! Vad kul. Hm, vet ju inte alls vad ni tycker om nu men undvik turistfällor som Nordstan och försök upptäcka stan så mycket ni kan på egen hand. När det kommer till shoppingen gillar jag Kungsgatan och Avenyn mest för då kan man smita in på caféer och släcka törsten ofta också, hehe. Moon thai kitchen är riktigt nice om man gillar thaimat annas är El Corazon bra och har många alternativ. När det kommer till utelivet gillar jag verkligen Bar himmel att bara dricka lite och sedan kanske dra vidare mot Villan eller Pustervik, beroende på vad man gillar för musik och så såklart. Hoppas det var till lite hjälp!
originalet.blogg.se