19:16

Idag har jag mått riktigt kasst! Åtminstone bara fysiskt, jag är på toppenbra humör annars. Men extremt hängig, huvudvärk och feber. Har kokat upp massor av jasminte, ska krypa ner i sängen, dra ett Desperate Housewives-maraton och invänta tills P gör mig sällskap. Förhoppningsvis mår jag bättre tills imorgon! 
 
 
XOXOXOXO ♥
 

Vårbyxorna #1

 
De mest våriga byxorna just nu måste ju vara de multimönstrade. Antingen blommor, leopard eller något annat färgglatt och uppiggande mönster. Passar både till vardags och fest! Alla ovan är från H&M.
 
 
Lite olika tips på hur man kan bära upp den mönstrade byxan.

Dagens skvaller

Slutet för Miley och Liam?
Som vi alla har sett har Miley Cyrus både bytt image, hår, karriär och ändrat om sitt utseende och kropp helt och hållet. Enligt källor till fästmannen Liam Hemsworth är inte detta alls tjejen han blev kär i och det ryktas vara slutet för paret. 
 
"Tjejer förstår sig inte på henne"
Rihannas nya BFF är den brittiska modellen Clara Delevingne och de syntes ofta tillsammans under London Fashion Week. Själv säger Clara såhär om vänskapen: "Hon har inte så många tjejkompisar men vi har mycket gemensamt. Jag tror inte tjejer förstår sig på henne".
 
Harry Styles fick en sko i skrevet
Under en One Direction-konsert blev ett fan så hysterisk att hon kastade upp sina skor på scenen! När Harry Styles skulle plocka upp skon kastade hon den andra som träffade honom i skrevet. Om det var medvetet eller inte är oklart. 
 
Snyggast på Oscars-galan
... Måste ju vara Jim Carrey, eller hur?! Som vanligt bjöd han på sig själv till det ytterska när han dök upp i svart kostym och ett par gigantiska lösfötter. 

Back on track!

Shit vad jag äntligen börjar bli på bra humör igen! Inte för att det har märkts av på bloggen men jag har verkligen haft världens sämsta månader det senaste. Hösten kan beskrivas kort och gott som ett stort fuckup. Låt oss inte gå in på onödiga detaljer, huvudsaken är att allting äntligen verkar falla på plats.
 
Jag och P (som har det bättre än någonsin) flyttar ihop till eget place i stan om en månad, våren är här när som helst, jag älskar mitt jobb, snart kommer mina vänner hem som har backpackat och då har jag allt jag behöver.
 
Ska försöka hålla kvar vid min positiva energi nu!
 
 
Jag i Thailand, 100% lycklig!

Det här skulle aldrig hända mig...

 
... Jag bestämmer mig för att ge mig ut och backpacka, med bara en ryggsäck (fjällräven) utan vetskap om vart närmsta dusch eller gym finns tillgängligt. Gärna en själslig backpack också, genom Tibet för att upptäcka min inre själ. Fast... nej.
 
... Jag ger upp träningen och börjar banta istället. Tipsar om kalorisnålaste pulverdryck och envisas med kalori in och kalori ut. Kanske vågar mig ut på en promenad efter hårdbantningen, men svimmar av utmattning.
 
... Vänjer mig av med mitt sötsug och unnar mig EN rut mörk choklad ibland.
 
... Slutar blogga om dagens skvaller. Börjar med dagens politiska åsikt istället.

Young wild & reckless is how we live life

 
HEJ HEJ!
 
Ännu en solig dag i Göteborg = jag blir på superduperbra humör! Känslan av att bli chockad över hur snabbt dagen har gått och att man inte riktigt vill gå hem från jobbet än. Den är rätt bra den känslan. 
 
Började även denna dagen med en morgon-pw i solen. Hur bra smakar inte frukosten sedan då? Bananpannkakor med kaffe. Damn. Jobb till halv 7 och sedan dess har jag myst hemma med te och inväntar min man. Jag överraskar honom med nedladdad film och nybäddad säng, han har köpt med sig B&J. En aningen bättre tisdag. 
Visa fler inlägg