Hälsa fitspo, inspiration, inspo, kurvig, lår, skinny, smal, thighs, vältränad

Perfect fitspo

 
Mmm-mm-MM, vilken sjukt snygg kropp! Jag kommer aldrig få särskilt smala lår så det är lika bra att work with what I got. Börjar faktiskt själv tycka att lite större och muskulösa lår är sjukt mycket sexigare än superskinny. Inget illa ment till naturligt smala tjejer såklart, tycker bara det är så skönt att jag äntligen slutat bry mig om hur smala mina lår kan bli.
#1 - - Jessica:

Men du har ju fan EXAKT en sån kropp!

Svar: Haha nej, där tog du väl i! Gullig du är =)
originalet.blogg.se

#2 - - Ellen:

Har också päronformad kropp och alltid drömt om slanka ben men det där var faktiskt snyggt! Tycker du förresten att man kan unna sig lite godis på t.ex. lördagar om man vill gå ner i vikt men annars äta nyttigt? Jag har så svårt för att helt sluta äta det och förbjuda det..

Älskar din blogg!

#3 - - Anonym:

Varför inte ha med min kommentar/fråga? Om att jag inte heller är kurvig..

Svar: Men snälla, har jag någonsin accepterat elaka kommentarer om min kropp? Då börjar jag inte nu heller.
originalet.blogg.se

#4 - - Anonym:

Men det var äl inget elak? förlåt i så fall.. Alla ser ju olika ut, att inte ha kurvor behöver inte vara dåligt, jag har inte det! de var bara en fråga om tips..
Förlåt!

Svar: Okej, det gör ingenting men det är väl olika för alla. Vissa tar ju det negativt att vara smala, andra tar det negativt att vara kurvig. MEN skit samma, om du vill ha tips på kläder som ger en snygga kurvor så är det ju pennkjolar, fodralklänningar med kanske ett skärp i midjan, jeans med små välplacerade fickor, det kan ge illusion av en större booty. Inget alinje-format!
originalet.blogg.se

#5 - - Anonym:

Jag får dåligt samvete att du tog illa upp, jag älskar din blogg och skulle aldrig skriva nåt som jag trodde du skulle ta illa upp av! Visste liksom inte att du tycker det är något negativt att inte vara kurvig.. (ja tycker iof att de är skitsnyggt att vara kurvig

Svar: Nej nej, det är absolut ingen fara, missförstod varandra bara! Det gör inget! :)
originalet.blogg.se

#6 - - Anonym:

Riktigt fint, jag blir peppad att träna nu ju!

#7 - - Lasse:

Helt rätt! Muskulösa, riktiga tjej-ben, är mycket sexigare! Förstår inte varför vissa tjejer försöker ta bort sin feminitet och se pojkaktiga ut med smala knotiga ben?