Like/Dislike

Like/Random komplimanger. Det har inte hänt ofta men ibland har jag blivit stoppad på stan av tjejer som bara vill ge mig en komplimang över min outfit, väska eller whatever. Sånt gör verkligen min dag! Jag ser själv snygga tjejer konstant så varför inte säga det till dom? Mer sånt!
 
Dislike/Om sommaren är över nu... Är den det? Jag är verkligen inte mentalt redo för hösten än, jag behöver mer sol, iskalla vodka gimlets och en djupare bränna. Oh well, jag får nog skriva ett höstpepp inlägg snart, både till er och mig.
 
Like/Jamaican dancehall! Jag har ju fullkomligt knarkat Major Lazer i månader nu och älskar alla deras låtar. Inte förrän nu visste jag var deras sound kallas, jamaican dancehall. Åh vad underbart det är med den jamaicanska dialekten och beat som gör att man inte kan sitta still.
 
Dislike/Översminkade brudar. Jag förstår om man är 13 år och inte riktigt vet hur smink funkar men 20+ tjejer som fortfarande sminkar sig så... I can't. Och då menar jag inte välsminkad á la Kim Kardashian utan bara för mycket av allt så de ser helt kladdiga ut. En som verkligen kan sminka sig är Helena Christensen och hon säger själv att hennes bästa tips är en tops och sudda, sudda, sudda.
 
 
Jag låter Lindsay Lohan vara ett varnande exempel, i både makeup och annat... 
#1 - - Kristin:

Man känner sig nästan fånig eller töntig när man funderar på att ge nån komplimang på deras kläder/smink/utseende men hallå, vem gillar inte att höra att dom är snygg? Måste bli bättre på det. Du t.ex. är fan smoking.

Svar: Haha, åh tack! Men egentligen är det ju inget konstigt med det, om man är en tjej till en annan liksom :)
originalet.blogg.se

#2 - - Isabella:

åhh dancehall bästa dansmusiken!

Svar: Håller helt med! :)
originalet.blogg.se

#3 - - Cornelia:

Dock tycker jag Lohan var ganska söt på bilden! Men håller med, hon brukar se otroligt översspacklad ut!

xx

Svar: Jo hon är ju en söt tjej, men sminket hjälper henne inte direkt!
originalet.blogg.se