Dagens skvaller

Ashley Bensons konstiga outfit
På Teen Choice awards detta året valde Springbreakers-stjärnan Ashley Benson att dra på sig... detta. Illasittande linne, konstig mörkblå kjol och ett par korallfärgade pumps. Konstigt hur stylisterna tänker ibland!
 
Hiss eller diss?
Beyonce har kapat sina långa Hollywood-lockar och skaffat en riktig kortkort frisyr á la Rihanna. Fast inte riktigt, misstänker att B har haft denna längden på sitt hår en längre tid och bara haft peruk. I vilket fall som helst tycker jag att hon skulle hållt sig till perukerna, vad tycker ni?
 
Nu planerar de sitt bröllop
Det har gått två månader sedan vi såg Kanye West och Kim Kardashian, men om ni tror att de bara tar hand om sin nyfödda dotter North West så tror ni fel, nu sägs det nämligen att de planerar sitt bröllop. Kanye har aldrig varit gift förut och han vill att det ska bli riktigt enormt. Såklart.
 
Lady Gagas nya singel lik Madonnas musik
I dagarna släpptes Lady Gagas senaste singel Applause och direkt jämförs hon med sin stora idol Madonna. I detta fallet är det hur lik Applause är jämfört med Madonnas låt Girl gone wild. Här är en mashup med de två låtarna, det är faktiskt väldigt likt...
#1 - - nathalie:

Beyonce hade tydligen fastnat med håret i en fläkt, och därför klippt av sig håret

Svar: Men gud vad dramatiskt!
originalet.blogg.se

#2 - - Jenni:

Gillar faktiskt det kota håret på Beyonce! men den där första outfitten var ju inte riktigt i topp klass... :)

#3 - - Cornelia:

Hiss på Beyonce's håravkap. Älskar långt hår men hon är så sjukt snygg i det korta.