Sunday

En typisk söndag idag alltså!
 
Vaknade och var riktigt seg i kroppen, men inte ett dugg bakis som tur är. Efter en stor frukost med macka, ägg, bacon och kaffe + en go dusch så började jag bli människa igen. Jag och P stack in till stan för shopping och fika! Fyndade massa snygga höstprylar, men får visa det imorgon istället.
 
Satt på Espresso House med espressoshake och cheesecake och tjötade om allt möjligt. Tror ni skulle bli chockade om ni hörde våra samtalsämnen någon gång. Det är allt ifrån hur långt man skulle kunna gå inom otrohet på fyllan till knasiga gemensamma vänner och folk som åkte i rulltrappan som vi skulle kunna ha sex med. P sa alla och jag sa inga. Hahaha.
 
 
Nu sitter vi i soffan och har Prison Break-maraton med lite go thaimat i magen. Så ska vi fortsätta vårat mys efter jag uppdaterat bloggen. Gotta love sundays!

Nude nails

 
Om ni vill ta en paus från alla mörka och svarta lack i höst så tycker jag att nude naglar är det allra snyggast! Alla nyanser av beige, puder och rosa går bra. Här kommer lite olika nudefärgade lack, från Mavala, ELF och China Glaze. Hittar ni någon fin nyans?
 

If this was the last night of our lives, would you join me til the morning light? Dance the night away cause it feels right, you can't stop me now

 
Får snabba mig med uppdateringen! Detta är ett tidsinställt inlägg så med största säkerhet befinner jag mig hos E nu med henne + några bruds och kanske boys. Sedan drar vi vidare till en killkompis som fyller 25 och ställer till med partaj. Fun fun! Hörs imorgon med bilder!
 
XXXX

Vinter boho lyx hipster

 
En perfekt outfit jag gärna hade burit idag! Tänker mig typ som en vinter boho lyx hipster. Förstår ni vad jag menar? Tänk Erin Wasson så kanske det blir lite enklare, haha. 
 
 
Åh, hon är ju så galet snygg va!!! Älskar att det ser ut som om hon bara slängt på sig något, inte sovit på ett år och skiter i hur hon ser ut men ändå är fett snygg. 

Hello my name is ___, and I'm an alcoholic

 
Jag hade ju rätt igår när jag misstänkte att kvällen skulle spåra (positivt menat)! Några av mina mesta partygirls samlade i en limo med flertalet flaskor champagne och sedan destination favoritklubben #1 Park Lane, kunde det blivit annat än bra? 
 
Nej, gårkvällen var riktigt sjuk. Någon gång mellan att spanka en bög och jag och E var ensamma med 17 drinkar så insåg jag dock att det var dags att dra sig hemåt. Snubblade hem vid 5-tiden och lyckades förvånansvärt nog få bort mitt smink! Jag minns knappt ens vart jag bor, men sminket lyckas jag alltid få bort. 
 
Nu sitter jag här med en flaska kokosvatten och testar teorin att det ska vara det bästa du kan få i dig på bakfyllan. Verkar faktiskt funka! För ikväll kör vi ju igen. Party, sleep, repeat. Bye!

We are the people our parents warned us about

 
Idag fyller den sinnessjukt snygga bruden i mitten freakin' 20 år!!! Jag vet inte vad ni ska hitta på ikväll men själv ska jag käka tapas med underbara tjejer, glida runt i limmo, stöka med hela Avenyn och sedan avsluta på Park Lane! Tror att det kommer att spååååå-raaaaa! Jag är sådär löjligt taggad just nu som man bara kan bli när det är all girls night out. OMG!
 
 

Sushidate

 
Visst ser det gott ut?
 
Jag och P, alltså Petra och inte Philip gick till ett nytt sushiställe vid Feskekörkan. Trots att vi ställde till med oreda med bitarna och var allmänt jobbiga så var det mycket trevligt.
 
Gick och ögonshoppade lite efter också, skyndade mig in på Lindex efter Missoni-kollektionen men allt var slut eller i typ storlek 44. Så himla typiskt att jag skulle vara dödsjuk just när det bästa samarbetet ever släpptes. Kul.
Visa fler inlägg