31/5

Den här dagen började med frukost på Café 1806 med mamma! Sjukt prisvärd frukostbuffé, man får ta hur mycket man vill för 59 kronor!Mums, eller hur?!

Efter det strosade vi i stan lite (där jag hittade min Summerburst-outfit). Sedan blev det hem och henna mitt hår svart, lägga på en ansiktsmask, storstäda lägenheten och packa inför helgen! Nu börjar jag bli redo inför imorgon här... nästan...

Fashion a la festival

Det är helt omöjligt att klä sig rätt inför sin allra första "festival" (ingen riktig, med tanke på att jag sover hemma och inte i tält) och särskilt i ett oberkänerligt Göteborg där det kan bli allt från ruskigt regn till riktigt go sol. Men jag tänker mönster, färger, print och hyfsat slappt! Något sånt här...Fr v: Mönstrad kavaj, jumpsuit och remsandaler från H&M, halsband från Zara, gummiskor från Din Sko, bikini och halsband och batikjeans från Bikbok och långklänningar från Indiska.

Tror jag har fredagens outfit klar redan, köpte en klänning idag... Men mer får ni se imorgon!

TAGGA SUMMERBURST!

Oh my god, 2 dagar kvar till Summerburst! Och nu visar klart.se att det ska bli (lite) sol på fredag och lördag! Bättre det än ösregn och 9+, right? Mina planer på en chockrosa franströja och snorkorta jeansshorts känns rätt så avlägsna nu... Jag som till och med hade planer på bikini och höga levi's. Njae...Här är lite bilder från Summerburst förra året! Om det ändå vore sånt härligt väder...

Skräckfilmstips!

När jag googlade mig själv som jag alltid gör så ser jag att första och enda (?!) förslaget är skräckfilm. Hade förväntat mig hälsotips, skvaller eller även videoblogg men... skräckfilm? Really? Kanske borde göra om min blogg till en skräckfilmsblogg där jag sitter inne med persinnerna nerrullade, recenserar perversa skräckfilmer och äter popcorn 24/7.


Så därför tänkte jag tipsa om lite skräckfilm nu bara för det! Har sett några riktigt bra det senaste...

1. Intruders
Passar dig som gillar psykologiska skräckfilmer! Handlar om en liten tjej som skriver spökhistorier och märker att desto mer hon skriver desto mer börjar stämma överrens med verkligheten. Slutet var lite konstigt eller så var det jag som var trög, rekomenderar den ändå!

2. Seconds apart
Euw! Ryser lite bara jag tänker på denna filmen, en riktig creepy thriller som ger en kalla kårar. Den handlar om teorin att tvillingar kan utföra telepati och kommunicera med varandra genom tankekraft.

3. The Tunnel
Helt en skräck i min smak! Utspelar sig som en dokumentär på sanna händelser om vad som egentligen hände med journalisterna som gick ner i Sidneys tunnlar efter att uteliggare spårlöst försvunnit... Än idag vägrar poliserna berätta vad som egentligen hände. Scary!

4. The Caller
En helt okej skräck som är perfekt när man bara vill ha en bra skräck! Inte jätteblodig eller actionfylld, men det gillar jag inte heller. Simpel handling som blir extremt äcklig efter ett tag... Se den!

22:19Bild från i lördags, innan det var fest hos K! Och fråga mig inte varför ansiktet är 100 nyanser mörkare än armen, jag såg inte ut så den dagen... Lovar.

Måste bara säga, det är verkligen tragiskt (eller komiskt, beroende på hur man väljer att se det) att läsa kommentarerna i inlägget jag skrev om Blondinbella och Caroline! Skrev ett långt inlägg om hur man inte ska jämföra kroppar och klanka ner på andra och vad får man för svar? "Jag tycker hon är snyggast" eller "jag tycker hon ser sundast ut". HALLÅ!? Läste ni inte alls? Det var ju det som var hela min poäng med inlägget, att man inte skulle jämföra andras kroppar!

Jag hoppas min åsikt gick fram till några av er. Vissa gillar bodybuilders, andra gillar överviktiga och andra gillar size zero. Den dagen jag lägger mig i någons utseende är den dagen det skadar folk jag älskar som jag blir orolig över. Tills dess skiter jag fullständigt i hur du ser ut!

29/5


bild: tumblr

Dagens humör: På topp! Yey awesome time!
Dagens borde: Träna, eftersom jag försov mig imorse så hinner jag inte med det idag... Wä.
Dagens planer: Jobb och sedan se Top Model med E!
Dagens frisyr: Nytvättat med kaffechocklad-shampoo från Lush. Mums, jag vill äta upp mig själv.
Dagens smink: Bara lite mascara och mineralpuder, kör rätt naturligt i ett par dagar nu!
Dagens klädsel: Min transparanta kjol från Gina Tricot
Dagens materiella vill ha: Nya sandaler!
Dagens fundering: Ska jag henna mitt hår svart igen? Eller har jag bara blivit färgblind.
Dagens beroende: Chocklad? Är det ens en fråga när det kommer till mig?
Dagens tråkigaste: Tänkte säga att det är lite kyligare idag, men det är bara skönt!
Dagens längtan: SUMMERBURST.
Dagens låt: Bonobo – Recurring

IgårBild från igår, lunchade med A på Condecco! Kan ni tänka er att denna mopsälskande crazy bitchen ska flytta till London?! Jag har de ballsigaste vännerna som drar ut och backpackar, säsongar och flyttar utomlands. Är stolt över er!

Själv är man lite för fäst vid sitt underbara jobb... Påtal om, jag ska dit snart! Tänkte bara uppdatera bloggen snabbt. Idag är det heldag på jobbet + stänger i butiken också. Sedan ska jag och E kika på Top Model ihop! Och antagligen tagga sönder oss inför Summerburst. Helt seriöst, om ni ser mig och en blond tjej på fredag HÅLL ER UNDAN! Jag är rädd för oss redan...
Visa fler inlägg