New in!

Hann bara vara inne på Zara en kort stund igår efter jobbet men höll på att svimma av all grym rea! Riktigt bra priser på allting och det har inte hunnit bli sådär utplockat än. Jag plockade med mig en korallrosa partytopp och rosa tweed-shorts! Väldigt nöjd. Men på lördag blir det mer shoppingfynd!
 

Få han att vilja ha dig utan att säga ett ord!

 
Let's face it, alla kan inte vara Samantha i Sex and the city. Ibland är man helt enkelt för blyg och osäker för att kunna ta det första steget. Tur för oss att det finns många trick att få killen att tända till utan att behöva säga ett ord!
 
1. Rött är den sexiga färgen. Det spelar ingen roll om du har det i håret, din klänning eller på läpparna. När killar ser det så uppfattas det undermedvetet sexuellt. Det är det enklaste du kan göra om du vill ha någon, ha på din en röd klänning! Sexy time.
2. 5 sekunder. Så länge ska du se honom i ögonen säger experter. Är det mindre än 5 sekunder fattar han inte vinken och är det längre så stirrar du.
3. Glöm inte leendet också! Annars ser du bara konstig ut. Höj ena ögonbrynet och ge honom en lekfull "jag vet att du vill ha mig"-blick.
4. Har ni börjat prata ännu? Isåfall: luta dig framåt! Det är sexigt, du verkar intresserad och han får en liten glimt av vad som finns under kläderna. Oh la la!
5. Lek med dina läppar. Det är det enklaste tricket i boken! Bit lite i dina läppar eller slicka dig runt munnen. Killen är gay om han inte fattar vinken.
6. Lek med ditt hår. Det är någonting med tjejer som leker med sitt hår, det är både lekfullt och oskyldigt men sexigt. Ta en slinga mellan dina fingrar då och då, men sitt inte och håll på med det konstant som en fjortis!

My feelings for you have always been real

 
Godmorgon godingar! Har er dag startat bra? Själv vaknade jag dödstrött, hungrig med träningsvärk i lår och röv. Men tog mig ut på en morgon-pw ändå!
 
Sitter just nu och dricker kaffe och sniffar lite på mig själv. Luktar Sympathy for the skin. Yum! Ska bara packa lite inför pappa-helg och sedan dra in mot stan! Samma jobbtider idag, 13-18:30! Hoppas ni kommer och hälsar på mig?! Klart ni gör! Säg att ni är bloggläsare så ska ni få er en göttig recension av allt!

Lush Sympathy for the skin

Dags att recensera ännu en Lush-produkt eller vad tycker ni? Sist tipsade jag om Vanilla dee-lite, en lätt bodylotion för alla hudtyper. Sympathy for the skin är mer återfuktande men har också en helt underbar vaniljdoft!
 
Sympathy for the skin innehåller kakaosmör och mandelolja som gör huden silkeslen. Även mosade bananer som är naturligt återfuktande (jag tycker inte det luktar banan). Den luktar mer vanilj och sandelträ. Helt underbart mild men söt i doften. Bra för de som tycker att Lush produkter luktar för starkt annars!
 
179 kronor kostar den, en av våra billigaste lotions!

Mer om hälsa/träning?

Godmorgon godingar! Åh, jag har ju verkligen världens bästa läsare. JAG har det, ingen annan. Varje morgon när jag vaknar och tar första kaffekoppen loggar jag in och får flera komplimanger för mig och min blogg. Hur många andra kan säga att de startar sin dag på ett så bra sätt? Och det är ju tack vare er! Nästintill inga negativa kommentarer längre heller.
 
Ska precis ta sista klunken kaffe och sedan sätta igång att träna! Det blir ben och rumpa idag, mördarpasset. Som vanligt tränar jag Kim Kardashian, rekomenderar det varmt! Både sjukt roliga övningar och svåra.
 
Sedan tänkte jag fråga er vad mer ni vill läsa om inom hälsa/träning? Jag får ofta höra att ni vill läsa mer om det, men det känns som om jag redan skrivit om det viktigaste... Eller vad tycker ni? Är det något speciellt ni vill veta eller som jag ska skriva om inom hälsa? Let me know!
 
Visa fler inlägg