TodaysJeans från Gina Tricot, vit tröja från Topshop, jacka och skärp från Nelly och mockaskor från Skopunkten.

Grym dag! Har varit strålande sol hela dagen, tagit en smoothie på SoHo med L, handlat lite födelsedagspresenter (så nöjd!) och nu ska jag ut på en promenad med E. Ikväll är det middag med pojkvännen och hans syster! Ciao!

Vilket fynd!


Såg den här snygga klänningen i H&M:s skyltfönster och höll på att dö, 199 kronor bara?! Den såg mycket dyrare ut. Det skulle vara ett riktigt bra budgetfynd inför lördagens utgång, men så är jag mer för tighta klänningar egentligen...

Girl time


Haha, varför ser det ut som bambamat på första bilden? Bambagängets sista måltid (internt).

Idag efter jobbet mötte jag upp saknade H och inte saknade K (skoja) på Lydia's. Tacobuffé, sallad och pizza. Precis vad jag behövde efter en lång dag! Tog igenom lite av vad vi missat, satte oss på Espresso House och sedan hemåt. Är helt slut nu, ska lägga mig i sängen med lite frukt och te. Natti!

28/2Hej alla! Vid den här tiden en ledig dag så skulle jag nog inte ha hunnit göra så mycket... Men idag har jag varit på ett morgonmöte med jobbet, gymmat, kommit hem och gjort en god lunch (makrill, bönor och couscous) och just nu sitter jag här med ansiktsmask och målar naglarna.

Ska strax iväg till jobbet, jobba till 18 och därefter kvällsfika med H och K! Effektiv dag med andra ord, det gillar jag.

X

Förverkliga dina sexfantasierSäg att du är i ett förhållande/har någon som du kan vara tillräckligt bekväm med i att dela dina sexfantasier. Varför ine göra det mer? Det blåser liv i förhållandet, håller det spännande och sedan är det ju inte helt lätt för killen att gissa sig till dina fantasier heller...

♥ Gör det själv!
Som sagt, killar är knappast tankeläsare så förvänta dig inte att han ska uppfylla dina fantasier om du inte berättar dem. Eller i bästa fall, gör det själv! Om du exempelvis alltid velat blanda in lite mat i sovrummet, överraska honom med att ligga där med ett fat jordgubbar och lite grädde... Oh la la!

♥ Säg det rätt ut!
Jag lovar, om det nu inte är en helt sjuk fantasi du har så kommer killen att uppskatta det. Att säga rätt ut "jag skulle verkligen älska om du gjorde såhär...", det finns ingen som inte uppskattar det.

♥ Skäms inte!
Att fantisera är sunt och roligt. Så länge det inte är om typ hans bästa vän eller förälder (euw) eller någon kommer till skada, så go for it! Om du tycker att du är lite knäpp som tänder på något speciellt, säg det högt för dig själv ett par gånger. Till slut kommer det inte låta så konstigt längre och du kanske till och med tänder på att säga det.

Snacka om bortkastat ögongodis...


Jag har alltid varit lite småkär i Edward Furlong. Ni vet, han från American History X? Och innan den filmen var han också helt sjukt söt, bara kolla på denna bilden! Jag blir typ en pedofil för hans skull. Nästan.För att inte nämna här, yummy-yummy! Edward har verkligen ett annorlunda utseende, vet inte hur jag skulle beskriva honom. Men snygg.


Såhär ser Edward ut idag. WHY, OH GOD WHY!?

Visa fler inlägg