Vilka märken djurtestar/djurtestar inte?

Det var många som ville skriva under Lush namnlista emot djurtester inom kosmetika! Men en namnlista gör ju inte så jättemycket om man fortfarande stödjer märkena som djurtestar. Jag fattar att det är omständigt att hålla koll på vilka som gör det och vilka som inte gör det när man väl är inne på Åhlens och hittar en foundation som är bra, därför tänkte jag lista några av de största märkena här! Eleven har även en lista på alla sina märken som inte är djurtestade, smidigt!

ICKE DJURTESTAT:DJURTESTAT:


Gifts!

"Nej men jag behöver ingenting, så länge ni kommer med ett bra humör så är jag nöjd"! Hahaha, det här var vad jag fick ändå:Alla satt superspända ibörjan när jag slet upp paketen, men det varade så himla länge att folk gick iväg. Haha! Fick ett guldhalsband med diamant av pappa också, så himla fint! Kommer ha på mig det varje dag.

Tydligare bild på klänningen:Här är en tydligare bild på klänningen! Jag var sååå nöjd med den, en sann bigassangie-klänning! Naw mean? Den är ju från Annaamanda (direktlänk) och kostar 850 kr!

Kanske inte i budgeten för en vanlig utgång men helt klart värt om man har ett större event på g. Det kändes verkligen på kvalitén, materialet, hur den höll in allting, helt amazing! Fick så sjukt mycket komplimanger för den + en okänd tjej på Excet kom fram och sa att jag hade en snygg klänning! Då är det värt!

My super sweet 20!Bildbomb från min födelsedagsfest igår!

Alltså herregud vilken sjukt lyckad kväll igår, var börjar man ens? Kan ju säga att vid 4 inatt så började jag böla glädjetårar. Kunde verkligen inte sluta. Har aldrig gråtit av glädje innan. Tänkte bara på vilken underbart rolig släkt och familj jag har, vilka godhjärtade tjejer och killar som jag har i min närhet och världens finaste pojkvän. Och alla kom överrens med varandra och minglade igår! Alla mina vänner hängde med ut till Excet och alla kom in! Massa skratt, extremt god mat och mycket presenter.

Nej, kvällen igår var den bästa födelsedagen alltså. Hoppas ni alla inser hur mycket ni betyder! ♥

Före och efter spraytanning!

how do you make gifs


Kolla vilken sjuk skillnad! Det här är före och efter-bilder från när jag spraytanna mig idag och det är till och med ännu brunare nu! Helt perfekt pepparkaksbrun, inte alls orange eller fläckigt. Sjukt värt.

Jag gjorde det på Studio Aveny som ligger centralt på Avenyn! Kostar bara 290 och sånt här resultat får man ju inte om man skulle lägga det på solarie (iallafall inte jag). Sedan kan man välja halvkropp eller dekoltage för bara 180 kr!

Rekomenderas för er som till exempel tar studenten detta året och vill bli knallbruna från ena dagen till den andra!
Visa fler inlägg