Better stop now before I start cryingJeans från Cheap Monday (okej, får nog chilla på dom här jeansen lite, bor i stort sett i dom), linne från Gina Tricot, skärp och väska köpta i Spanien, halsduk från Primark.


Sitter just nu och är så trött så jag skäms. Chillar med den här sköna låten (därav rubriken, jag är inte gråtfärdig egentligen så vi alla har rett ut det) och väntar på att P ska komma hit. Vi ska baka cakepops och mysa ikväll! Måndagslyx.

Har vart en grym måndag i övrigt! Började dagen tidigt, åkte in till Lush och hade informationsmöte om våra julprodukter, hem och göra lunch, haloumi och quorn-sallad. Sedan in till stan igen där jag tog en kopp te med K på Le Pain Francais. En sväng förbi gymmet också där jag körde kondition i 90 minuter. Puh! Var helt underbart med bastu efter det. Så blev det middag och ett avsnitt av Sex and the city. Känns som jag vart vaken i flera dygn nu...? Lite skillnad från mina "Jersey-Shore-maraton-hela-dagen"-dagar.

WintercravingNågon mer än jag som fått vintercravings än? Förstår mig inte på folk som bitchar redan nu över hur kallt det är. Det kommer ju inte direkt att bli bättre? Så varför inte se fram emot en kopp varm glögg, pepparkaksdeg, mjuka uggs, pälsar och kanelkaffe istället. Mycket bättre!

Säg hej till nya veckan!


Jag älskar måndagar! En ny vecka, en nystart och massa kul att fylla kalendern med!

Måndag: Introduktionsdag på Lush (√), plugga alla Lush-produkter inför första jobbdagen imorgon (håller på med det just nu), gymma med K!
Tisdag: Jobba på Lush! + en riktig omgång på gymmet efter det.
Onsdag: Plugga med tjejerna inför uppsatsen, som det ser ut just nu så ska jag göra om hela... Inte så taggad på den. Gymma efter det.
Torsdag: Jobba på Lush! Ska försöka hinna träffa P på kvällen också.
Fredag: Plugga med tjejerna igen. Och teater med mamma. Åka till pappa på kvällen + Idol!

Helgen är oklar... kanske Jönköping? Oh my.

Några fler från maskeraden...

Det var så sjukt kul att klä ut sig igår alltså! Och alla andra hade gått in för det totalt också. Temat var tv-serie/film så vi hade Breaveheart, Tin Tin, Star Wars, Hermoine Granger (två till och med), Harry Potter, Rödluvan, hippies från Hair, Wolverine, Jason från Fredag den trettonde, hur många roliga som helst!Anar ni hur kul det var att få the Snooklook? Såhär ser originalet ut för er som inte vet! Jag tycker att jag lyckades väldigt bra iallafall! Och det var nästan pinsamt hur mycket bra grejer jag hade hemma, behövde nästan inte köpa något för att få till trashlooken...Wolverine, Snooki och Hermoine festade ihop igår. Inget konstig i det.

Sunday

Har varit en riktigt chill och go söndag idag, precis vad jag behövde. Mamma hämtade upp mig hos P, sen åkte vi in till Haga och tog en go fika på Fika Coffeehouse. Köpte med oss en enorm kanelbulle hem också! Yummy.Alltid mysigt att hänga med mami! Men överpriser på cafét, dit drar jag inte igen.


Nu har jag precis packat upp alla grejer från veckan ihop med P, det känns faktiskt väldigt deprimerande. Det gick sjukt bra att bo ihop i 1 vecka men det ska bli väldigt skönt att få återgå till att göra mina grejer och få lite ensamtid igen. Har faktiskt en händelserik och väldigt rolig vecka framför mig!

Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig go och fräsch, sedan blir det film och mys med mamma! Hoppas ni får en trevlig söndagsskväll allihopa.
Visa fler inlägg