min lunch/middag...(duktig modebloggare som fotar sin kycklingsallad, yeeey!)


Detta blev dagens skitgoda lunch/middag iallafall! Hade lite sallad kvar från gårdagen, så fixade ägg, avocado, tomat och gurka så räckte det en dag till.

Hur som helst,
hoppas ni har haft en bra torsdag! Min blev faktiskt riktigt bra trots att den började så... tugnt? Tog en promenad med Camilla nyss, sedan blev det Idol och en kopp te. Förstår dock inte varför det tvunget måste vara en tjej och en kille. Kan det inte vara två killar? De är ju bättre! Gah...

Nu blir det att måla naglarna, brun utan sol:a och pyssla lite till ett avsnitt av SATC. Godkväll!

dagens shopping...Kan ni tänka er att jag fick allt detta för 150 kronor? Jag är sjukt nöjd! Så med andra ord, rabatten kom till användning.


Detta blir inget långt inlägg för nu ska jag ut och promenera med C. Jag sa till henne att jag hade skvaller men egentligen ska jag utnyttja henne som hobbypsykolog. Muhaha. Vi hörs senare!

50% på bikbok, ca-ching!

Alla på Blog Awards fick ju 50% på Bikbok, på hela köpet! Jag hoppas ni förbrukar det, för det går ut idag! Jag är inne på något utav detta...Antingen köper jag en vara billigt eller... alltihop? Jag kan faktiskt få allt på bilden för typ 170 kronor. Och bara tröjan i sig kostade 150 från början.


Ni får helt enkelt se vad jag kommer hem med idag! (men ringen känns nästan självklar, den bara skriker ju anja!)

30/9 2010Såhär brukar mina morgontraditioner se ut:

Promenad i kanske 30-60 minuter, in och brun utan sol:a/smörja in sig, kolla ett avsnitt av Rachel Zoe. Sedan blir det någon form av frukost och blogga/svara på bloggkommentarer.

Enformigt? Varför ändra på ett vinnande koncept liksom. Jag tycker det är mysigt!

nytt/modemagazinesVogue Paris, oktober 2010

Iselin Sterio

Grymma bilder. Sjukt kraftfulla, stilrensa och mäktiga. Fick ingen Bowie-feeling direkt, men det räcker för mig.Vogue Paris, oktober 2010

Lara Stone

Laras kropp dödar! Sjuka bilder som makes no sence. Men det behöver det inte alltid.i-D, fall/winter 2010

Kristen McMenamy

Jag dör för detta! Lite naket, massa hår, svartvitt och galna former och jag är med. 10 av 10!

23:01

Godkväll!

Den här dagen har varit tung. Man har den där jobbiga känslan i magen ni vet? Så man kan inte vara helt glad vad man än gör. Men man kan inte anklaga mig för att inte försöka iallafall! Satte engelskaredovisningen, köpte med mig kycklingsallad och kollade på Sex and the city. Sedan blev det Idol och massa popcorn med mamma och syrran.

Nu ska jag kolla på mer Sex and the city (tröttnar aldrig!) och hoppas på att morgondagen blir en bättre dag. Eller åtminstone fredagen, då det vankas party party. Jag är sjukt taggad på utgång! Var inte det längesedan nu?/ fashiontoast

Dagens skvaller!

Är Christina gravid igen?
Nytagna bilder på Christina Aguilera visar ett mycket kurvigare jag än innan hon blev gravid. Oavsett om det är kurvor eller gravidkilon har Christina alltid pratat varmt om en dotter med maken Jorden Bratman. Nu har de ju en son tillsammans!

Hiss eller diss?
Katy Perry flashade nästan sina (snygga) bröst på en gala för inte så länge sedan. I en väldigt avslöjande klänning, stort svart hår med rosa och blå slingor och tung makeup, vad säger ni? Hiss eller diss? Jag hissar, Katy är sjukt snygg i allt.

Lindsays senaste mugshot
Lindsay Lohan har ju ett flertal mugshots efter sig, detta är dock det senaste på henne. Hon är ju snygg där! Till skillnad från hennes första, där såg hon rätt borta ut... Ja, det är väl helt enkelt att vänta på nästa bild, hon lär ju inte göra fler filmer iallafall.

Nicole Richies nya look
Nicole Richie passade på att göra en liten makeover i samband med hennes nya bok "Priceless" igår i New York. Jag gillar det! En blond page är ju verkligen Nicoles signaturlook. Med McQueen-scarfen kan det inte gå fel.
Visa fler inlägg