31/10, 2010


Gud vilken mysig söndag jag har haft! Var precis ute på en långpromenad med mami, sedan solade (jaja pappa, det var 20 kr för 20 minuter. ett fynd!) och nu är jag brunibrun. Dock får detta bli sista gången jag solar detta året, så jag inte får cancer dirr i Thailand.

Hahaha, jag minns fortfarande första gången jag skulle sola solarie.
Låg i underkläder med uppspärrade ögon och var skitnervös och visste inte ens hur jag skulle sätta på det. Så jag råkade dra sönder ansiktsfläkten, men det startade åtminstone. Ha!

Förresten, huruvida P gick att övertala med choklad?
Jag lyckades - givetvis. *smeker sig runt magen* Så ikväll ska jag och min pojkvän rulla omkring som sumobrottare och ha Saw-maraton. Vad gör ni ikväll?

all the crazy shit I did last night///Gud vilken kväll det var igår!
Kan ju inte skriva ut allt här (tyvärr) men det var crazy! Började kvällen hos S med mina tjejer innan vi mötte upp alla killar och lite fler folk inne på Valand. Alla var verkligen där igår, jätteroligt! Vi shotta, drack, dansa (exempelvis till denna, haha!) och hade lite för roligt.

Innan ett blev min pojkvän en värre bitch än mig under pms och jag tror han blev portad, själv gick jag omkring med söndriga strumpbyxor och blödde från knät med krossat glas i.

För att nämna det barntillåtna.
Vaknade upp idag och dog. Men nu är jag människa igen! Har kollat på SATC i stort sett hela dagen, gått omkring i haremsbyxor och tofflor, precis käkat kyckling och championer... Och ska snart ut på en långpromenad.

Ikväll blir det bara gos med P, jag tror faktiskt han är ännu degigare än vad jag är (nu gäller det bara att övertala honom att köpa med sig massa choklad och ben & jerrys...)

min middag...Tror att jag dör lite, så gott det här är! Det är rätt mycket ingredienser, men på ett ungefär så gör man såhär...

1. Koka upp röda linser i en kastrull
2. Stek bacon, klipp det sedan i mindre storlekar.
3. Stek haloumibitar, mmm!
4. Skär upp dina favoritgrönsaker (rödlök, tomat, gurka) och tillsätt i stekpannan.

Jag tog lite curry i de röda linserna, blandade med grönsallad, la på bacon och alla grönsaker, toppade med lite örtdressing och kryddor. Och soltorkade tomater. Herre-gud, så gott!

now I command you to dance/ minns verkligen inte vart jag hittade alla dessa snygga bilder

Yes, denna lördag är partylördag! Kom ni ens ihåg sista gången jag verkligen festade? Typ i somras, och det var inte ens roligt. Men ikväll är det all in som gäller!

Jag älskar att verkligen ta hela dagen på mig att göra mig iordning... Först tränade jag, sedan in i duschen med hårinpackning och massor av produkter. Nu sitter jag i morgonrock och ska BUS:a, göra lite manikyr/pedikyr i mörktrött, locka håret (?!), etc, etc.

Vad som egentligen händer ikväll tar vi i nästa inlägg. Dags att göra sig iordning. Smack!

///

Befinner mig just nu hemma hos P och kollar på Idol med honom, Karin och Adam. Jay är ju bäst (självklart)! Eller vad säger ni?

Efter detta blir det nog film och mysa vidare, denna cosy friday. Puss på er!

I'm going to have a good day!

Min to do list blev rätt så reducerad med tanke på att regnet bara öste ner! Var riktigt jobbigt att åka igenom stan för att leta efter biosalong efter biosalong och alla var stängda! Så jag åkte hem istället.

Men nej - jag vägrar att ha en dålig dag idag.
Det är fredag och mitt lov börjar, jag ska ha en sjukt go fredag. That's that. Och vet ni vad? Idag hämtade jag ut en särskild bok från biblioteket också, yeyeyeyeye!

Visa fler inlägg