bon matin, chériesGodmorgon allihopa!
Idag är jag på mycket bättre humör, trots den långa skoldagen som väntar. Sitter just nu och äter en gigantisk skål med gröt, sedan ska jag göra en latte att ta med sig. Allt för att göra den här dagen så bra som möjligt!

Efter skolan blir det att träffa pojkvännen och ockupera sig i sängen under resten av dagen. Mmmm, höjdpunkten ju. Puss!

DagensAllt är från H&M utom klockan. Pinsamt nästan!


Just nu:
så kollar jag på Svenska hollywoodfruar. Förstår fortfarande inte varför Lena Jolton är med...? Helt onödig och tråkig, dessutom babblar hon bara om sitt ex och nu om sin väns hus. Går inte programmet ut på att visa upp sina egna tillgångar?

Senare:
blir det sängen med Fashionista (hämtade ut på biblioteket idag!) och kanske någon film... Upp tidigt imorgon!

lame/ass/day

Ni undrade hur jag kunde ha sådan motivation till att träna hela tiden? Well, det är för att det är sådan här jag blir om jag inte tränar...

Hängig, grinig, sockersugen... Det är alldeles för kallt för att promenera och jag har för mycket migrän för att gymma/styrketräna. Wä-wä-wä!

Så, jag ska ta en huvudvärkstablett och massa vatten. Och kolla in min lilla shoppinglista jag gjorde inför Thailand.Resväska (att fylla alla nya grejer i - dah, dessutom har jag en stor ful brun resväska nu), underkläder, klassisk chanel (lär ju finnas där, fake såklart), är man för optimistisk om man letar efter päls i thailand? Det är ju ändå ett turistland. Även en LV-filt, mulberry-liknande väska, brun plånbok helst i krokodilskinn, almenacka och mobilfack även i LV, röda, tanfärgade och svarta pumps.

En liten lista jag slängde ihop alldeles nyss bara. Ni som kan något om Thailand/Jomtien/Pattaya som tror jag är alldeles för optimistisk och kommer bara hitta typ... sådant här? *ugh*

Now I'm all yours, I'm all yours

Ni kära bloggläsare kan vara stolta över mig nu. Har lyckats plugga in nästan hundra engelska svåra glosor på en timma. Seriöst, metoderna jag har för att komma ihåg orden är inte normala. Exempel, beetle = beatles = musik = anders bagge = skalbagge. Alltså, beetle är skalbagge. Tyck att jag är sjuk i huvudet, men jag kan klara provet imorgon åtminstone!

Annars har jag haft en jättemysig söndag. Gossip Girl och stor frukost med P, hemma-spa, långpromenad i snön med Bon Iver, fler Gossip Girl avsnitt och en stor kopp chailatte./ en liten del av min söndag

min babe!

Jag vet att ni inte tycker att jag skriver alls tillräckligt mycket om P i bloggen, svårt att komma på vad bara! Man vill ju varken vara toffelgay eller lämna ut för mycket information... Men det jag kan säga är att det verkligen är en speciell kille jag har hittat.

Vi är båda varandras motsatser (en hysterisk bitch och en chill kille) men också varandras likheter (exakt samma åsikter när det kommer till mat, musik, film, relationer, utseende, otrohet, uttryck, allt) och jag tycker att båda lyckas ta fram det bästa ur varandra. Min, min, min babe!Enda fotot jag hittade från facebook, taget förra november! Hello? Skärpning på det området.
Visa fler inlägg