kisses/x

Dags att varva ner med lite go musik tycker jag. Kisses med Bliss har gått varm i mina hörlurar de senaste timmarna...


Jag har tagit en lång dusch, peelat, lagt lermask i ansiktet, hårinpackning över natten och fixat lite manikyr och pedikyr. Ska få på lite brun utan sol på min bleka kropp också, sedan är det dags att dejta kudden. XX.

31/5Herregud vad dålig uppdatering av mig!
*bad bad girl* skäms på mig.

Jag har inget vettigt svar på varför det varit så dålig update, har väl bara inte haft tid...? Men vi kan börja där vi hördes sist! Igår blev det käk på Tildas med pappa och syrran. Sedan hem en snabb innan jag stack till stan igen och tog en kopp te på Franks.

På kvällen blev det SATC 2 med alla brudarna! Vad jag tyckte om filmen? Den var FABULOUS! Rolig, feel-good och fylld av mode. Kan dock tilläggas att om jag hade fått bestämma hade Miranda fått vara lite mer gött cynisk som hon är i serien och Carrie skulle vara singel och bo i sin gamla lägenhet. Nu är ju nästan alla gifta...?

Vad tycker ni om filmen, ni som sett den?

Efter filmen blev det sängen direkt och skola dagen efter. Först körde vi ett halvseriöst quiz på historian sedan hade vi ett "prov" i engelskan. Ansträngande dag? Njae...

Dagens planer...

- Städa mitt smink + hårborstarna
- Långpromenad
- Hemma-spa med hårinpackning och ansiktsmask, etc.

SATC 2 ikväll!

Ikväll blir det Sex and the city 2 och jag kunde inte bli gladare! Är så himla taggad på att se den, jag dör! Men först blir det en fika på Franks Coffe med Elin, Amanda, Lisa och Camilla. Kanske Petra och Klara också!

Resturang, fika, bio... En bra söndagskväll? Nu måste jag skynda att göra iordning mig!

Oscars 20-årsfest!


Gud vilken rolig kväll det var igår!

Det var alla vi tjejer som drog till Oscar, som fyllde 20 år. Det kom in fler och fler folk, vi åt gott, tjötade och försökte göra en mänsklig pyramid. Senare var det bara jag, Petra och killarna kvar. Dansade som galningar och hade det riktigt kul!

Blev ingen utgång för mig utan åkte hem till pappa och inte långt därefter kom Philip. Nu måste jag städa och ikväll blir det Sex and the city! Kul helg!

do you like/dislike?

(+) Att de gjorde en 2:a på Sex and the city. Bara jag som hoppas på en trilogi nu...?
(-) Sketvädret med regn och blåst, jag som trodde att sommaren faktiskt var här. Lol jk, I live in Sweden (hehe)
(+) Servicefolk som faktiskt kan sitt jobb och ger SERVICE! Man har mött lite för många av den andra sorten.
(-) Att krogen är så dyrt! Minst 100 kr inträde sedan 70 kr för en cider. Dåligt! Hemmafest, tack?
(+) Alla som tar studenten nu! Så härligt att se på, dör av att vara i stan.
(-) Folk som retuscherar sina bilder på facebook (!). Förstår verkligen inte, vem bryr sig om facebook? Dessutom ser man ju människorna i verkligheten... Lagom pinsamt.
(+) Naturdiet med smak av apelsin, kan vara den godaste baren jag någonsin ätit! Spring och köp den nu!
(-) Bittra tjejer. Usch! Om någon är framgångsrik, i ett bra förhållande eller lycklig singel ska alla tjejer vara så missunsamma. Jag kräks av det!
(+) Komplimanger! Kan man få för mycket? De senaste har jag hört både från mamma att hon är väldigt stolt över mig för jag är så självständig och komplimanger från Elin om hur bra min blogg är... Aw!
Visa fler inlägg