dagens inspiration


Hon är ju så brutalt snygg,
den där Rumi. Också en av få bloggerskor som jag har tyckt klätt sig snyggt i flera år. Vissa stilar tröttnar man ju på eller andra bloggar man slutar läsa. Men inte hennes!

Hur som helst, hur ser den här dagen ut?


Tänkte köra ett träningspass på 40 minuter (älskart!) sedan in i duschen och göra mig iordning. Ikväll kommer några tjejer över hit då det bjuds på cocosdrinkar och sedan utgång! Vi kör på Deep ikväll.

Någon mer som ska dit? Slå klackarna i taket med mig!

! ! !


Dagens planer: Hällsvik, myskväll med Camilla sedan kom pojkvännen över.
Kvällens planer: Skräckfilm!
Morgondagens planer: Sola i Hällsvik (kanske, om vädret tillåter) och sedan festa på kvällen!
Torsdagens planer: En överraskningsdejt med P, jag står för överraskningen! Är mer uppspelt än vad han är tror jag...

girls nightSnart kommer Camilla över med lite frukt och gott så ska vi tjöta och kolla på en film. Girls night med andra ord! Men imorgon slår vi nog klackarna i taket. Har ju trots allt aldrig varit på Deep förut och danssugen är jag alltid.

Vad gör ni idag?

29-06-10

Först av allt, Yacko är funnen! Han hade varit borta i nästan ett dygn i Halmstad. Nu kan man andas ut igen! Eller iallafall jag. Min lilla älskling.

Annars så kommer Camilla förbi när som helst, så drar vi ner till Hällsvik och fördriver tiden under solen. Jag har fortfarande inte badat i Sverige än, alldeles för kallt! Särskilt när man är hemkommen från Turkiet.

Hörs senare!


shalala

Gud vilken bra dag jag har haft idag!
Helt sjukt. Jag och P tog bussen in vid 12-tiden och började shoppingen! Han fick hem massor av snyggt, grå sweat från Ann-Sofie Back för Weekday, stora t-shirtar, stuprörsjeans, världens godaste parfym och massor av snyggt.

Själv fick jag med detta...Ett par fulsnygga byxor från Monki, typ 75 kronor. Kunde inte låta bli!Ett underbart halsband från MQ, 100 kronor.Haremsbyxor (äntligen!!!!) och en vit bastee, allt från H&M.
Halsband och nitringar (40 kronor bara!) från H&M, de andra ringarna från Ur&Penn.

Köpte även med oss lite gött käk, ananas och naturgodis. Blir nog en rulle till det också! Hoppas ni med har en bra dag!

alldeles ensam och övergiven...

... Pappa är i Thailand och letar hus och mamma, Felicia och Yacko är i Halmstad i våran stuga. Med andra ord - hela familjen har lämnat mig alldeles ensam och övergiven... AND I'M LOVING IT! Musiken har vart på non stop på hög volym, dansat omkring i underkläder och njutit av att ha två lägenheter för mig själv.Paps, mams, jag! Haha, asså jag dör? Att jag ens vart så liten en gång i tiden, det är rätt sjukt ändå.

(hahahaha, okej nu får jag sluta... men kom på tanken ifall pappa skulle råka tappa mig på den bilden, HAHA fatta vad mycket roligare den skulle sett ut. och jag skulle antagligen vart död...)
Visa fler inlägg