2011

Jag älskar att jag har en ny årlig tradition på bloggen, helt omedvetet! Och för exakt ett år sedan så skrev jag såhär om det kommande året...Och ja, allt har stämt! Blev några krogenbesök (men inte särskilt många, lätt att man tröttnar) och tre utomlandsresor! Vad jag absolut aldrig vågade tro var att mitt förhållande med P skulle hålla hela året ut... Thank God!

Nu, 2011 kommer ju allt att förändras. Först och främst tar jag studentet, mitt sista läsår i gymnasiet, mitt sista år som tonåring... Tror att allt kommer att förändras till det bättre faktiskt! Om allt går som planerat, såklart. Har några "nyårslöften" eller snarare planer och mål inför 2011. Men det tar vi senare... för just nu, GOTT NYTT ÅR!Skål!

05:43

Godmorgon på er! Här är klockan snart tolv, så nu är det dags för en stor frukost! Sedan blir det stranden innan vi gör oss iordning inför kvällen.

Gårdagen var lugn, precis vad som behövdes. Jag och pappa åkte iväg till en "arméstrand" och solade. Så fint kristallklart vatten med vit sandstrand, inte konstigt att man fick betala inträde! För att inte nämna alla vilda apor överallt.

Efter det så blev det storhandling så lagade vi mat hemma!... Efter denna gigantiska middag för 4 personer åkte vi allihopa och tog varsin massage! Ännu en thaimassage, så himla skönt! Ska försöka hinna med en oljemassage och pedikyr innan vi drar! Vax och frisör vågar jag inte...

Nu frukost!

Lite shopping!


Jättesnygg Alexander Wang-inspirerad väska för 300 baht (cirka 75 kronor)! Min syster köpte en likadan i mörkbrun, var nära på att köpa en grå också... Tur att dem inte hade svart.


Ett par perfekta sommarskor! Som tyvärr får vänta ett par månader... Också typ 60 spänn eller något (Saow prutade ner det till "thaipris")


Armband för kanske 60 spänn och örhängena för... 20 baht!! Det är typ bara några kronor. Eller något sådant.


En "chanel"-tee som också fyndades på marknaden. Älskar när det är så uppenbart fake att det är okej!

29/12


Pappa blir bortskämd med manikyr och pedikyr idag på Jomtien Beach.


Sjukt bra kombo, islatte och en bra bok.


Schteeeek! Om ni tycker jag är blek nu (vilket ni tycker) skulle ni ha sett mig när vi kom hit... Jag såg död ut!


Hahaha, jag orkar inte denna bilden! För det första ser jag ut som en fladdrande växt med grotesk frisyr sedan sticker Saows fötter ut från ingenstans...?


Wiiieee! Tog massa snygga och definitivt mindre snygga bilder idag... Även videobloggar!


Anfall!

Det var alla bilder för nu... Efter turen på stranden blev det gymmet en timme och guuuud vad skönt det var. Förstår mig inte på folk som inte tränar! Nu sitter jag med en hårinpackning i och ikväll blir det shopping i Pattaya!

Hur har ni det i Sverige?

Ooops!

Förlåt, kära, trogna bloggläsare! Som klickat er in utan att få någon ny läsning... Men internet här har verkligen varit helt värdelöst de senaste dagarna! Det kom upp en thaisnubbe hit, sa inte så mycket, sedan gick han igen utan att komma tillbaka...? Men nu verkar det funka iallafall! Så ska bjuda på massa bilder!


En av alla dagar på stranden...


Moi!


Fyndade lite i Pattaya. Ett underbart halsband i äkta stenar, ett tråkigt men nödvändigt mobilfack och en plånbok som julklapp från syrran. Bara 100 baht för den!


Innan dess, denna jättemiddag med typ 9 olika rätter... När vi var 4 pers. You gotta love it!

Idag har vart en lugn dag, börjar kännas av att det är andra veckan faktiskt. Lite hemlängtan! Och just det, tog ju en ansiktsbehandling häromkvällen också. Trodde aldrig att ansiktsmassage kunde vara så skönt... Och att man kunde bli så lent! Lätt värt sina 130 kronor/timme. Galet!

Nu: Pattaya (förhoppningsvis mer shopping? Lyckades tappa bort ett par nyköpta skor igår...)
Visa fler inlägg