nothing is like in the movies

Åh vad jag inte orkar uppdatera känner jag nu.

Har haft en dålig dag på alla sätt, men det finns väl ingen anledning att rada upp det här och må ännu sämre? Ska istället stänga av datorn, ta av sminket och byta om, gotta ner mig till middag och en fin film. Det förtjänar jag.

Ett tips bara till alla tjejer där ute, håll er singlar så absolut länge ni bara kan! Tro mig, det är säkert ballt och bekvämt att ha någon, fast nej. Det är så fruktansvärt skönt att bara tänka på sig själv och slippa kompliceringar. Stay strong and single!

Inget är som på film då alla får sin Chuck (och man är lika snygg som Blair, dock är det sista mer troligt. Haha!)

wanna know your name, name, name



Lyssnar på One nu och dör av partysug. Varför är man alltid lika taggad när ingenting händer? Livets ironi. Något händer iallafall, läsarna fullständigt väller in på bloggen. Tack vare att jag är på framsidan av blogg.se med mitt Lady Gaga-inlägg! Skitroligt!

Kvällens planer...

- En kort promenad och en tur på solariet under tiden. Blir blekare för varje dag och jag dör lite inombords.
- Kolla tv, danska hollywoodfruar på 3:an, 21:00.
- Tvätta håret och lägga in en hårinpackning över natten.
- Träna lite!

Morgondagens planer...

- Skola från 8-4, sedan träffa P i stan och kika lite. Kanske käka något där/ta med sig hem! Jag är sugen på Slimfoods sallad. Bäst i stan.

Onsdagens planer...

- Skola, en lektion.
- Jobba, 16-20 på Sahlgrenska. Fett värt!

Till helgen ska jag på Camillas släktkalas för hon fyller 18. Är lite crushed över att hon inte har en födelsedagsfest faktiskt. Det var ju ändå där jag och Philip möttes för allra första gången *stanna upp och bli nostalgisk*

Jag vet hur man har mysiga söndagar



Tror ni mig nu när jag säger att jag aldrig har ångest utan älskar söndagar? Såhär såg det ut hos mig igårkväll nämligen!

- Bra musik och tända ljus.
- Gott te och fruktsallad
- Hemma-spa med manikyr, pedikyr, brun utan sol, med mera.
- Världens godaste chokladansiktsmask. Luktade precis som choklad! Yum.
- Gossip Girl-maraton.
- Läsa massor av bloggar som man tar igen efter helgen.
- Läsa tidningar.

sunday


Åh, vilken bra helg jag har haft. Festen igår var riktigt lyckad och efter ett telefonsamtal med Camilla hörde jag ännu mer galna saker som hände... I like it!

Nu så har man packat upp efter helgens shopping och garderobsutrensning. En uppdatering i garderoben är ju aldrig fel. Nu ska jag bara uppdatera utseendet också, vilket är lagom slitet just nu. Ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr och brun utan sol med mera ska nog göra susen.

Hoppas ni får en mysig söndag! Och missa inte Bridget Jones dagbok på 3an som börjar alldeles strax. Hörs imorgon, XO!

Lady Gaga som Mr. Gaga

I Vogue Hommes Japans senaste nummer så fick ingen mindre än Lady Gaga figurera i tidningen. Men eftersom det är en herrtidning fick hon också en makeover. Någon som funderat på hur Lady Gaga skulle se ut som Mr. Gaga...?


Jag hissar! Vogue Hommes Japan tar kreativitet till en ny nivå. Det är kul att titta på om inte lite ovarierande. Dessutom är Mr. Gaga typ, snygg?

last nights party



Åh vad kul jag hade igår! Det var ett stort gäng av underbara människor som hade samlats för att fira Tobbe. Vi dansade, tjötade och skoja, hade de där djupa fylletalksen och "jag har alltid tyckt om dig"-komplimangerna. Jag vet inte vad det var, men det var bara sjukt go stämning!

Blev att dela taxi hem med Philip, Rydell och Brandelibrandbrand (...) och sedan skynda sig därifrån innan boysen vaknade. Nu befinner jag mig hos pappa och är något så fruktansvärt seg. Inte bakisseg, bara seg.

Har sovit med smink två dagar i rad vilket säkert kommer ge mig brutala finnutbrott, sedan har man inte fått allt för mycket sömn heller... Men idag blir det bara till att ta det lugnt. Vi ska åka och shoppa (Jag ska visa Saow how it's been done in Sweden) sedan blir det antagligen mer gott thaikäk. Åh!
Visa fler inlägg