I picture you in the sunsåg det ut igår, och nu ser det ut såhär! Kan nog finnas en chans till att jag överlever det här med packning iallafall. Way to go me!

Annars så har jag varit hemma från skolan idag... igen. Har inte varit där sedan i måndags på grund av den här influensan. Jag har aldrig varit så sjuk i hela mitt liv! Bara jag bäddade sängen i morse kände jag i ryggen och armarna hur trött jag blev. (Eller så kanske jag bara är fet...? hehe)

Men jag ska iallafall pallra mig över till Lisa för en middag med tjejerna. De ska nog till Park Lane, men jag pallar inte hänga på. Tror även att min pojkvän kommer över sen för ett litet hejdå. Usch, jag kommer sakna allihopa! För att inte tala om bloggen då, såklart. Det fanns tydligen inget bredband på hotellet, så det blir till att fimpa bloggen en vecka.

chérieJag ska snart bege mig över till min chérie, som jag för övrigt fått förfrågningar om! Jag vet bara inte exakt hur jag ska få in denna speciella personen mer i min blogg... Men, jag ska försöka!

Allt började...

På en trevlig födelsedagsfest hos Camilla (här finns bilderna!) och min dåvarande "dejt" däckade och var allmänt pinsam, haha! Men jag började tjöta lite med P istället. En kräftskiva, några promenaddejter och en månad senare så blev vi official, i oktober.

Vårt förhållande är...

Väldigt originellt och vi är sjukt öppna. Om allt från våra sexfantasier till hur vi hade det med våra ex. Vi ger varandra mycket space och träffas 2-4 gånger i veckan typ. Jag har aldrig haft ett såhär bra och avslappnat förhållande innan.

Det bästa med Philip är...

Omöjligt att svara på konkret, men alla som känner honom vet att han är väldigt ödmjuk och skulle aldrig ens göra något för att vara taskig. Och som hans flickvän känner man sig alltid 100% trygg, vilket är ett stort +. Sedan har han såklart massor av andra bra egenskaper som utseende, humor, social, etc, etc.

Det sämsta med Philip är...

Att han inte gillar (...eller gillar, men han förstår inte) 80-tals rock!??! *asASKASjer*!!!

Vad kan man mer säga? Vi är inte det där typiska paret direkt. Exempel: jag råkade ta Philips hand när vi gick i nordstan, så tittade vi på varandra och typ "nej!?" och gick en halvmeter från varandra. En annan kväll dricker vi cider och öl och dör till Moulin Rogue och dagen efter diskuterar vi våra olika framtider med han i Australien/jag i New York och stöttar varandra till 100. För att inte glömma hur ett biobesök kryddas bäst med lite rollspel. (tipsa tipsa!)

Sådär, nu var vi alla lite mer informerade om killen som jag har gått och blivit så himla kär i! Som jag nu ska hem till och pussa på. Ha det bra!

woah!
Vårens trend är solklar när det gäller safarifärger i khaki och militärgrönt. Jag hänkar gärna på den trenden! Daria Werbowy är supersnygg i Harper's Bazaar i just dessa nyanser. Såhär fixar du budgetlooken själv!

Skjorta och shorts från H&M, skor från Din sko, leggings och maxiklänning från Topshop.


Tips!
Om du känner dig lite för nude och obekväm, matcha med lite svart skinn eller silvriga accesoarer. Eller varför inte ljus denim? Supersnyggt!

Jag ska iallafall försöka...... Men jag är inte bra på det! 20 kg, är inte det sjukt lite för en hel vecka? Herre-gud!


Hittils har jag fått ner bästa Slash, en neccesär fullproppad med produkter, jeansväst, slapp baströja, blommig sjal och hatt. Och typ... där tog det stopp. Haha, nej då! Jag ska försöka fortsätta till lite bra tv-serier/musik. Går alltid lättare då! Återkommer.

nytt besökarrekord: 5 000 unika!

Oj oj oj, det strömmar ju in kommentarer om beach body-inlägget. God damn! Allt ifrån att alla ser sjuka och anorektiska ut till att de är mulliga och otajta, att jag är hemsk för jag diskuterar utseende... Men hey, alla gillar att göra det! Jag står iallafall för det.

Snart ska jag nog dejta kudden, jag pallar inte svara på mer kommentarer... Men så som det ser ut blir det ingen skola för mig imorgon heller. Då ska jag antagligen bara blogga/plugga/packa/städa... Fun stuff you know!Tänker på Barcelona när jag ser den här bilden... Gisele Vogue US för övrigt. Shes' sooo gorgeous.

I might be bad, but I'm good at it

Usch vad jobbigt det är att äta. Har bara ätit yoghurt och lite godis, några tuggor av en sallad så jag är vrålhungrig nu. Men till och med yoghurt med lite fruktbitar är svårt att få ner när man är så öm i halsen. Nåja, jag kommer vara skinny till Spanien iallafall *ironi*

Tänkte slänga in några låtar innan jag fimpar bloggen för ikväll...

Girlicious - Baby Doll

Girlicious - Save the world
Kid Cudi ft. MGMT - Pursuit of Happiness

Kid Cudi - Man on the moon (fruktansvärt skön! har gått på repeat de senaste dagarna här. ÄLSKAR beatet!)
Mange Schmidt ft. Vanessa - Allvarligt talat

Gud vad jag blev party av dessa låtar nu...
Valborg på Trädgårn kanske? Jag har ju fri entré. Jag och P kan leta efter en till brud att ha trekant med. *ironi x2* Nej, men jag skojar bara halvt. Jag vill ha en threesome, men inte med någon jag är i ett förhållande med!

Hur ställer ni er till det? Skulle vara intressant att veta! Jag är ju som sagt trisexual, I'll try anything once.Jag på Trädgårn på min födelsedag! Måste tillägga att jag inte tar kortet på mig själv, haha!
Visa fler inlägg