hello/goodbye


Kofta från Gina Tricot, halsband från MQ/H&M, Gina Tricot, lackleggings från Gina Tricot.


Hej på er!


Kom precis hem efter en 1 1/5 timmars lång powerwalk. Underbart, men nu är jag riktigt trött. Tyvärr sötsugen också, så tänkte lägga mig med en stor kopp chailatte och se någon mysig film.

Diskuterar morgondagen med P just nu. Som det ser ut orkar jag inte skolan alls (matte, gympa, framförande inför klassen, tre timmars text, nio timmars skola, döda mig) men som tur är väntar en underbar kille hemma. Laga mat, mysa med film och gott. Ser redan fram emot kvällen!

Nej, nu ska jag pallra mitt trötta ass till sängen. Godnatt!

Planering: December 2009


Som vi alla vet har vi nu nått nollnolltalets sista månad. Framför oss är ett helt nytt årtionde, antagligen de bästa åren någonsin. Det nya året bara ett champagneskål bort men vi har fortfarande den bästa månaden kvar. Och såhär ser min planering ut...


1. Plugga mer

Jag märker verkligen hur skoltrött jag blivit, men det är inte svårare än att bara bita ihop. Snart är det lov!

2. Shoppingförbud

Jag ska inte lägga pengar på mig själv denna månaden, bara på julklappar! Resten jag vill ha ska jag önska mig.

3. Ta vara på ledigheten

Jag ska inte sova bort halva dagarna på lovet, utan verkligen ta vara på ledigheten. Och nu menar jag inte att gå upp kl 6 och låna rysk litteratur på biblioteket utan ta mig tid och träffa kompisarna man hunnit med när det vart så mycket i skolan.

4. Röra på mig mer
To be honest, man kan inte äta vörtbröd med skinka och varm choklad till frukost varje dag i en månad utan att röra på sig. Så, fler vinterpromenader, lite gym och mer dans har jag tänkt mig. Så kan man njuta av julmaten utan dåligt samvete!

monday/morningGodmorgon allihopa!


Vaknat på bra humör? Det har jag iallafall. Studsade upp ur sängen, tränade lite, klädde på mig dagens outfit (som ni får se i eftermiddag) och sminkade mig. Tyvärr har jag en bad hair day, då håret står åt alla håll.

Dagens planer är skola till 14:30, sedan hem och plugga, plugga, plugga. Om jag gör så mycket som möjligt idag kan jag träffa P imorgon utan att stressa/skjuta upp saker. Sedan åker ju han till Holland och är borta i en månad! Jag tror någon här kommer sitta och tröstäta pepparkakor... Haha, nej då.

Dags att springa till bussen! Puss.

to do listSkål mina vänner!
Har alla haft en bra helg? Min har varit väldigt oparty, mer mysig. Men det gillas! Såg på Green Street Hooligans igårkväll, den är så bra. Rekomenderar er alla att se den. Till frukost blev det Baksmällan. Så rolig var den!

Just nu sitter jag vid skrivbordet, nyduschad och superfräsch. Älskar den känslan, don't you?

Kvällens to do list:


Det blir väldigt mycket "pyssla-om-sig-själv" med ånga, kaffepeeling, lermask, torrborsta hela kroppen och smörja in i lavendelolja, Gossip Girl, Rachel Zoe Project, grönt te och bara allmän rehab här hemma.

Måndagens to do list:


Plugga! Jag har just nu tre prov, en läxa, en hemsida och en engelskabok att läsa ut. Inte till denna veckan, men jag vill inte heller skjuta upp det. Jag vill skjuta mig själv. Nej men, imorgon blir det plugg!

Hoppas ni får er en mysig söndagskväll. Uppdaterar lite till, sedan får vi gå och lägga oss i tid så vi orkar med ännu en vecka i skolan. Snart är det lov!
Visa fler inlägg