Dagens skvaller!

Vem är detta!?
Oj... Taskig outfit, daterade solglasögon och en frisyr som inte riktigt hjälper till. Nej, Sarah Jessica Parker. Detta är väldigt långt från Carrie Bradshaw!
Sunkig, sunkigare, Lohan

Det var inte igår man såg Lindsay Lohan i dagsljus! Annars brukar hon ju som sagt synas på nattklubbarna med flickvännen Samantha.
Helsvart outfit, solglasögonen, med en cola i ena handen och sugande på en cigg i andra... Nja, jag gillar inte vad jag ser. Allting ser bara sunkigt och olyckligt ut.


Enbart dissade

Jag brukar gilla annorlunda saker, men... Nina Ricci misslyckades totalt. Vem vill ens gå i det här? Fy!


Mischa Barton näckar - igen

Mischa Bartons karriär är väl inte på topp. Därför näckar hon. Igen. Zzz..
Varför inte bara satsa på karriären?

Därför fungerar LCHF!

LCHF betyder low carb high fat. Alltså mycket fett och lite kolhydrater.
Jag följer LCHF till 80%, på vardagarna. På helgerna äter jag vad jag vill. Många är skeptiska till en "diet" som uppmuntrar till smör, ost, bacon, creme fraiche, såser och grädde. Man har alltid blivit uppmuntrad till att skära ner på fettet så mycket som möjligt och istället äta lightprodukter. Fel, fel, fel!


Exempel 1: Tjocka brödskivor och tunnt med lättmargarin

Detta kanske många av er anser som en bra frukost. Snålt med lättmargarin och mager ost. Detta är mycket kolhydrater och minimalt med nyttigt fett. Troligtvis håller man sig inte mätt på detta särskilt många timmar.


Exempel 2: Tunn skiva bröd och mycket smör och leverpastej

Detta är bara ett tunt bröd, vilket ger mindre kolhydrater. Men det är desto mer nyttigt fett, mycket smör och proteinrik leverpastej med saltgurka (mindre socker än smörgåsgurka). Dessutom håller man sig mätt längre!

Alla bilder är från kostdoktorn
. Hans bror har använt sig av exempel 2 och gått ner 10 kg på ett år. Dessutom är det så mycket godare!

"Blah!"


Gud vilken huvudvärk jag har alltså. Så himla jobbigt!
Jag vägrar att vara sjuk. Detta ska bli min minikur till att bli frisk...

En huvudvärkstablett
Mycket vatten
En kopp te
En kvällspromenad

Dessutom ska jag hinna plugga, men det ska nog inte ta så lång tid. Ja, så får min måndagskväll bli.

Hur det går med sockersuget kan jag uppdatera er om! Vi är uppe i dag ett. Jag vet inte om det är därför jag har huvudvärk, men jag har ändå inte ätit något sött idag!!! SUCCES.

Don't forget my lipstick

Godmorgon!

Mår alla bra? Själv är jag trött och frusen, men jag tänker så som jag skrev igår. Idag börjar en helt ny vecka, som jag ska fylla med vad jag vill. Gissa vad jag inte ska fylla den med? GODIS!
Jag undrar helt seriöst hur detta kommer gå. Antingen blir jag Sveriges bitch med sötsug eller så kan jag helt enkelt inte stå emot. (Plötsligt förstår jag alla rökare en aning...)

Bortsett från att avstå från godis så har jag mer saker att göra idag!
Dagens planer:

• Skola, 09.15-16.00
• Plugga, eng/sve.
• Träning, 19.30-20.30

Detta är de största punkterna. Efter en lång skoldag brukar jag vara så trött att detta kommer nog passa bra!
Nej, min buss går om en kvart. Vi hörs senare!
xx

Dagens skvaller!

Dagens fashionista
Tycker inte ni också att Shanae Grimes är grymt söt på denna bilden? Jag bara älskar outfiten! Kjolen är adorable men inte för gulligt då hon matchar det med nitskärp.
Det bästa är att hela kläldseln är svart men inte ett dugg tråkigt. Sånt här gillar jag!


Vilken smalchock!

En sån här välmående kropp hade Eva Herzigova för ett antal år sedan. Men nu när Eva passerat 30-årsgränsen verkar hon få för sig att desto smalare desto bättre. Nej, jag föredrar kurvor på "äldre" kvinnor! Hon ser inte ens ut som en ung 20-åring, bara anorektisk och sjuk.


Underbart vacker

Jag bara älskar Sasha Pivovarova för Biotherm. . Sjukt. Fin. Sasha har tyvärr en förmåga att se lite knarkad ut på bilder, men se vad airbrush kan göra! Nu är hon ohyggligt fräsch.
Raquel Zimmermann för V

Vad tycker ni om detta omslag? Jag bara älskar det. Svartvitt, enkelt men ändå dramatiskt med det stora röda v:et.
Jag älskar Raquels stora snedlugg och den klockan. Åh!


Öka ditt självförtroende!

Ibland kan det kännas som om "öka ditt självförtroende" är världens största projekt. Du orkar inte ta tag i dina dumma tankar. Du vill hellre tycka synd om dig själv. Och vet du vad? Det är helt normalt!
Att krysta fram massor av listor på dina svagheter och tillgångar känns ibland bara inte rätt. Då ska man ta det i små steg.

Idag är det söndag, vilket betyder att du har en hel oanvänd vecka framför dig. Ja, så brukar jag tänka! Försök att inte se veckan som en plåga, utan 7 oanvända dagar som du kan fylla med vad du vill i.
• Först har vi måndagen. Brukar den vara jobbig? Inte längre! Skriv i ett schema inför veckan. Vad har du för aktiviteter? Prov? Inbokat med vännerna? Vill du tänka mer på maten denna veckan? Eller kanske försöka hinna med att träna. Skriv upp alla punkter och prioritera.
Jag själv anser att allting är mycket enklare att göra om man har ett schema att följa, så inte saker krisar ihop sig.

• På tisdagen har du klarat av veckans jobbigaste dag (måndag). Grattis! Idag ska du titta på dig själv i spegeln och brainstorma alla komplimanger du har hört.
Visst kan du komma på ganska mycket ändå? Även om det inte känns som om alla har rätt så kan ju inte alla ha sagt det där "bara för att vara snälla". Tro på komplimangerna!

• På onsdagen ska du själv ge komplimanger. Försök att inte överdriva, folk kan missuppfatta det. Men ge minst en komplimang, en kram, ett leende och hjälp någon med något. Det kommer verkligen göra dig glad och stolt!

• På torsdagen ska du se den här videon och aldrig någonsin låta dig jämföras med en photoshopad modell igen. Aldrig.För du får väl erkänna att det är idiotiskt att jämföra sig med något som är såhär fake?

• Nu är skolveckan slut och det är fredag. Skriv upp allting du gjort som du är stolt över. Det är alltid en skön egokick!

Lördagen är valfri och på söndagen kommer ju ännu en rad av mina självförtroendetips!
Visa fler inlägg