With something in your mouth!


Stylesightings, min nya favviz!

Hej på er!

Lördag. Bra humör. Tjejkväll. Cupcakes. Skinnkjol. Yes, please!
Dagens låt blir Something in your mouth, som spelas i mina högtalare just nu. Gårkvällen blev inte all that bad. Mams gjorde hennes specialite, världens goda kladdkaka med nötter och smält choklad. Mums!
Ikväll ska jag, C och K till P på någon slags get-together-girls-night. Vem vet? Jag vet att vi kommer att få kul tillsammans iallafall! Och många bilder ska tas under kvällen.

Nu ska jag sminka mig och ni vet ju vad det betyder? En ny videoblogg! Ska bli spännande va?
Jag återkommer senare. Puss!

Videoblogg! Yeey!

Från tidigare idag, då jag var påväg till praktiken:


Jag fattar inte hur det kunde bli så dålig kvalité på klippet, det har det aldrig blivit annars... Men men! Jag sa ju att jag skulle visa min outfit idag också.


Haha, så totalt seriös min! C bad mig att se ut som olika stereotyper i skolkatalogen. Jag var emo. Nej, nu ska jag fixa ett Jim Carrey-maraton och äta lite kladdkaka. I feel better now *hundögon*

What now?Den här dagen som började så otroligt bra.
Jag hatar verkligen att vara på dåligt humör, men det finns väl inget man kan göra åt. Nu har helgens planer gått i stöpet, så det blir en kväll - hemma. Ensam. Inget godis, ingenting.
Jag kommer att bli tokig. Jag hoppas det händer något oväntat som piggar upp mig, men det är ju troligt. Haha nähäpp, det är ingen idé att jag sitter här och är sentimental. Det är likabra jag gör någon nytta! Jag hoppas ni har en mycket bättre dag än mig, yet again!

Kändisar som röker i smyg!

Anna Kournikova
Den populära tennisstjärnan, inte kunde väl hon vara så dum att hon börjar röka? Jo då, Anna blev ertappad med en ofräsch cigg i mungipan.Kate Bosworth

Efter middagen tar Kate Bosworth en cigg. Fy, fy! Men det kan väl förklara hennes före detta size zero-kropp med en cigarett istället för mat.Jennifer Aniston

Är jag helt efter eller kommer detta för en chock för er också? Jag har alltid trott att Jennifer Aniston är hälsan själv. Fy vad det förstör med en bolmig cigg i munnen, hon ser riktigt trash ut.
Kate Hudson

... Också en skådespelerska som jag ansett som väldigt hälsosam.
Well, inte längre. Hon ser sjukt sunkig ut med en cigg i handen.

Kate Winslet

(Mamma kommer att få en chock!)
Det fick jag med! Jag som förespråkat Kate Winslet som naturligheten själv, sund och fräsch. Varför i hela friden röker hon?!
Katie Holmes

Oj oj, rökte Katie Holmes back in the days? Det kunde man inte tro. Jag antar att hennes slavdrivare ömma make Tom Cruise har fått henne att sluta.Natalie Portman

Jag trodde inte i första taget att Natalie Portman rökte, så fräsch som hon var i The Other Sister Boleyn. Usch, jag kan tänka mig hur hon och Scarlett röker ikapp.
It's Friday, Im in love!


I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday, I don't care about you
It's Friday, I'm in love

Monday you can fall apart
Tuesday, Wednesday break my heart
Thursday doesn't even start
It's Friday, I'm in love
Någon är på bra humör? Moi! Varför skulle jag inte vara?
(Kanske eftersom jag har en tråkig praktik att se fram emot, 5 timmar isolerad + migrän)

Men bortsett från det (haha), så har jag all anledning att vara glad. Till och med solen lyser idag!

Min fredag:

• Praktik, 09.00-14.00
• Ringa till K och H, inför lördag.
• Ringa till paps, för att påminna honom att ringa till mig (...?)
• Kanske basta med N.
• Hemma-spa!

Det ser ut som en bra dag, tycker jag. Nu ska jag fortsätta sminka mig, men ni får ha en grym fredag! Puss!

18:14


Jag hoppas att ni har en strålande dag, alla ni läsare ute i Sverige! Vad har ni för er? Tränar? Shoppar? Fikar? Eller sitter inomhus vid datorn?
Själv sitter jag fängslad vid min lilla dator, men det går inte att slita sig. Statistiken ökar, kommentarerna strömmar in och jag har massor av idéer i huvudet! Vilket resulterat i att jag har glömt att äta... (I really do love to blog)

Så nu får det bli en stor kyckling-curry-baguette och lite läsning. Om en timme ska jag iväg och träna! Härligt.
Imorgon är det fredag, något som är ännu härligare.
Visa fler inlägg