dagensStickad tröja från Gina Tricot, halsband från MQ, jeans från Miss Sixty.


Hallå där!

Jag skäms nästan lite över att jag bor i min stickade tröja, men den är ju så go. Hoppas att allting är bra med er annars, här är det helt okej. Efter en kort skoldag så åkte jag och Amanda hem till Lisa där vi planerade kommande födelsedagsfest. Vi vet varken plats eller dag, men jag tror det kommer bli grymt. Är redan taggad!

Kvällens planer blir nog bara att få lite plugg och träning gjord (woho typ) men vi hörs lite senare med skvaller! Puss.

Laddar inför ny vecka...Egobilder på mig i bloggen, rätt ovanligt va?


Snart ska jag iväg och sola en snabb, men jag ska först slänga upp veckans planering på bloggen.

Måndag - Skola, fika med L & A.
Tisdag-Torsdag - Skola
Fredag - Ut på Hyppeln och fixa om det blir av
Lördag - Födelsedagsfest för C, som sagt om det blir av

Denna veckan kommer nog gå snabbt! Men det viktigaste är ju att ladda batterierna för alla långa skoldagar. Jag kan nog säga redan nu att jag inte kommer uppdatera bloggen mer ikväll. Jag ska bara ta det lugnt här hemma resten av söndagskvällen, sedan är jag pigg till skolan börjar.
Ciao!

last night was crazy, do it again

Efter en första vecka i skolan var det dags att slå klackarna i taket tyckte vi, så jag, Camilla, Emma, Lisa, Amanda och Karin begav oss till en lokalfest. Där träffade vi bara nya vänner, vilket var positivt. Den yngsta av oss fick till det med mest av oss och själv hittade jag mig en egen Ash Stymest (iallafall i dimman). Jag tror inte någon hade tråkigt där inne en stund. Efter tolv vinglade vi ut och skulle på en 20-årsfest men slutade i min soffa.
En toppenkväll, för att sammanfatta det hela!

Nej, nu ska jag göra iordning en riktig söndagsfrukost och kolla lite på Sex and the city. Har mycket jag vill få gjort denna söndag! Ses imorgon i skolan tjejer. Puss!

Dagens skvaller!

Den yngsta Kardashian utan kurvor
Ni trodde bara att det fanns tre Kardashians? Den yngre systern, Kendall är bara 13 år gammal. Det finns även en 11-årig syster och något säger mig att de kommer bli nya generationens sexobjekt i Hollywood. Bara att det inte finns något att pluta med, Kendall har otäckt smala lår. Får hoppas att det bara är att hon inte fått sina kurvor än istället för den vanliga Hollywoodsjukdomen ätstörningar...


Dakota Fanning i New Moon

Den unga talangen Dakota Fanning spelar elaka vampyren Jane Volturi i New Moon. Spännande! Även fast Dakota är ung tvivlar jag inte på hennes skådespeleri, hon kommer säkert vara grym.


DJ AM är död
Nicole Richies ex-pojkvän Adam "DJ AM" Goldstein är död. Vi vet inte exakt dödsorsak än, men han hittades med droger och mediciner i sin lägenhet. Vad tragiskt! Adam blev bara 36 år gammal.
Grattis Michael Jackson

Från en tragisk kändisdöd till en annan... Idag skulle Michael Jackson ha fyllt 51, men som vi alla vet hann han inte dit. Om Michael blev mördad eller inte spekuleras det vilt i.
Madame Tussaud hyllar Michael med en verklighetstrogen vaxdocka, som jag tycker är grym! Hoppas man tar sig till det museumet någon gång.


29-09-08: Kvällens planerHallå!

Har precis ångat + peelat + ansiktsmask-at mitt ansikte. Känner mig pånyttfödd här. Kvällens planer är en 18-årsfest med tjejkompisarna. Känner egentligen ingen där, men ibland kan det vara ännu bättre!
Har för övrigt fått extremt mycket komplimanger på bloggen, om allt ifrån att jag klär mig snyggare än någonsin och att min blogg är den bästa som finns. Jag blir alldeles till mig och ett tack räcker egentligen inte men... Tack! Tack för att jag har så himla goa läsare, några som till och med varit med i flera års tid. Skål för flera år till, typ!

Nej, nu ska jag och "min langare" ut på äventyr. Muha! Vi ses senare med lite skvaller.

What am I wearing today?

Jeans från Only, vit ny kofta från Gina Tricot, svart linne för Kate Moss för Topshop, smycken från H&M, Topshop och Ur&Penn, ring från H&M, skor från Din sko.


Hej!

Jag tänkte bara skriva några rader innan jag svänger ihop min tonfisksallad, som för övrigt är den godaste salladen på länge. Lägger upp receptet åt er, givetvis!

Skoldagen var helt okej, avslutades efter tre timmars håltimme med samhällskunskap. Jag hade föreställt mig en torr lärare som ingående pratade om den offentliga sektorn, dess komponenter via ekonomikrisens Kuba (jag vet inte ens själv). Istället hade vi en go och rolig lärare som man märkte verkligen ville lära ut och göra det lättare för oss tröga ungdomar. Underbart!

Jag såg också en potentiell höstjacka inne på Bikbok...
600 kr kostar den, så jag vet inte riktigt... Känner mig snål. Men den var sjukt mjuk och fin på!

Nej, nu ska jag fixa något att äta och se på Sex and the City. Skönt med helg igen!
Visa fler inlägg