Min inköpslista:


Idag ska jag till stan och shoppa! Egentligen så ska jag och Louise vara pappas shoppingassistenter i utbyte mot en lunch. Men jag kan ju köpa lite åt mig själv under tiden? Till exempel...• Pälsväst, 150:-
• Pälsmössa, 100:-
• Vit tee, 50:-
• Spetströja, 200:-
• Svart pannband, 50:-

Sammanlagt: 550:-

För alla fashionistas...


Elin Kling fick en strålande idé som hon lanserade härom dagen, nämligen minoutfit.se
Jag antar att de flesta av er redan spanat in sidan, men för er som inte har gjort det så kan jag berätta att det är en hemsida för alla fashionistas att ladda upp sina outfits och dela med sig. Om du har en blogg så kan du göra reklam för den, man kan rösta på dagens, veckans och årets outfits med fina priset. En 500-lapp varje dag!
Självklart är jag redan medlem, så fort jag har snygga outfit bilder att lägga upp så ska jag ta tag i min profil där.

JAG BLIR GALEN!


Åh! Jag kunde ha gått på Blondinbellas födelsedagsfest, jag blev VIP-inbjuden till Kissies julfest... Men ingenting av det kunde jag! Jag blir galen!


Bild från Kissie

Här kunde jag vara med limousin, bubbel och VIP-rum natten den 19-20 dec. Men då åker släkten upp till Åre. Absolut inget illa i det, jag är helt lyrisk inför den resan och det vet ni! Men skit också att det ska vara samma dag, jag hade till och med övervägt att betala resan själv (nu ska vi inte överdriva...)
Hur som helst, jag förstår Stina som flyttar till Stockholm (??) för om man vill bli något så får man bo i så stor stad som möjligt. Det är nog bara en tidsfråga innan jag själv flyttar dit. Inte för att jag är dramaqueen just nu, inte alls.

Dagens skvaller!


Mischa Barton sjunker mer och mer
Inte bara att Mischa Barton inte gjort bra ifrån sig på karriärsfronten på år, att hon ljuger ("Jag är inte alls en partytjej") men nu sitter hon helt öppet på en klubb och rullar en joint. Åh!


Elska Hosk
Jag vet, jag bloggar sällan om svenska kändisar. "Kändisar". Men jag tycker Elsa Hosk är värd att nämnas, hon är så sjukt söt! Och framgångsrik. Och klär sig snyggt, titta bara på den här bilden. I like!
Aniston med två olika män
Först var det snack om John Mayer, ex nummer 1. Men bara dagar efter hennes och Johns romantiska återförening syntes hon ute med ex nummer 2, Gerard Butler!


Ögongodis åt mina läsare!
Ed Westwick, varför är du så söt? Till och med med hår på bröstet och rätt fula kläder. Håret alldeles rufsigt. Ändå så söt!
Shoes, shoes, shoes...
Jimmy Choo, Christian Louboutin, Manolo Blahnik... Hur många av er ryser just nu av välbehag? Även fast det inte är mycket som går upp mot budget och rea-fynd drömmer man alltid om de där perfekta designer-skorna. Vi är ju trots allt tjejer, vad skulle kunna jämföras med skor?
Jag har samlat mina favoriter från Brownsfashion. Vilka är dina favoriter och hur mycket skulle du kunna tänka dig betala för ett par skor? Själv älskar jag Chloé-stövlarna men ett par Louboutin-klackar är ändå drömmen.

Visa fler inlägg